ubiiyy
Hectopat
Daha fazla
Yok hayır arada bir Doom Eternal var sadece.
Aktif olarak 1.5 yıldır kullanıyorum harika bir klavye tek eksisi rgbsinde 3 tane tuşda bazı renkler yanmıyor.Türkçe tam boy klavye istiyorsanız en iyi seçenek gibi.ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G75 PRO%75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MCHOSE G75 PRO%75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark Top87 Mekanik Klavye
@ubiiyy hocam o fiyata Türkçe tuş dizilimli tam boy daha iyi klavye var mı?
Aktif olarak 1.5 yıldır kullanıyorum harika bir klavye tek eksisi rgbsinde 3 tane tuşda bazı renkler yanmıyor. Türkçe tam boy klavye istiyorsanız en iyi seçenek gibi.
Hocam klavyeler iyi güzel hoşta sistemle hiç uyuşmaz renklerinden dolayı bir de bilindik bir site olursa daha iyi olur.
O yüzden demiyorum ben diyorum ki tam boy türkçe mekanik klavye arıyorsan mantıklı bir klavye ama türkçe aramıyorsan kablosuz hotswap klavyeler dolu zaten piyasada o yüzden ben iki türü ayrı değerlendiriyorum.Tam boy mu diyor arkadaş?
O yüzden demiyorum ben diyorum ki tam boy Türkçe mekanik klavye arıyorsan mantıklı bir klavye ama Türkçe aramıyorsan kablosuz hotswap klavyeler dolu zaten piyasada o yüzden ben iki türü ayrı değerlendiriyorum.
Razer huntsman v3 pro alınır mı pekiPahalı.