Rampage Hydra R7 klavye alınır mı?

Bu nasıl sizce hocam.

Sana burada 2-3 kişi bir sürü klavye dizdik, sen alakasız bir model atıyorsun bütçen olmasına rağmen yine aynı markalar. Ben bir şey demiyorum ne alıyorsan al.

Bu nasıl sizce hocam.

Hocam ubyysin attığı klavyeler gayet güzel, attığınız çoğu klavye fiyatına değmeyecek klavyeler, ubyysin attığı klavyelere göz atın.

Sana burada 2-3 kişi bir sürü klavye dizdik, sen alakasız bir model atıyorsun bütçen olmasına rağmen yine aynı markalar. Ben bir şey demiyorum ne alıyorsan al.

Hocam attığınız klavyelerde baktım ama ya %60 %65 klavye atmışssınız ve çoğunun renkleri çok alakasız.

Hocam ubyysin attığı klavyeler gayet güzel, attığınız çoğu klavye fiyatına değmeyecek klavyeler, ubyysin attığı klavyelere göz atın.
o sitelerde taksit göremedim

Hocam attığınız klavyelerde baktım ama ya %60 %65 klavye atmışssınız ve çoğunun renkleri çok alakasız.

Biz model atıyoruz zaten siteye girip baksan aynı modelin siyah rengi de oluyor. R75 - VGN V87 falan siteye girip baktığında siyah renklerini de göreceksin ama link üzerindeki resimden bakıp bunlar uymaz diyorsun. Ayrıca 65 boy değil hep 75 boy attık oda numpad ihtiyacım yok dedin diye. Numpad olmayan daha kaliteli klavyelere yöneldik.

Yoksa Numpad harici her tuş zaten var klavyelerde.

@Hakan_4224 Gördüğüm kadarıyla düz siyah klavye istiyorsun, o zaman bunlardan birini alabilirsin.

Ayrıca tavsiyem m1 V5 olur ama düz siyah istiyorsan yukarıda attıklarımdan al hocam, razer olacak diye kalitesiz ürün alma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En basitinden ikiside 2000TL mesela.

En basitinden ikiside 2000TL mesela.

bunların kontrol paneli varmı

royal kludge olan için

Bu arada evet yani bütçe çıkıyorsa AKKO M1 hazır indirimde en mantıklısı. Çok bütçe ayırmak istemiyorsan da gidip razer alma. Razer'ın pahalı klavyeleri bile kalitesiz şu dönemde.

royal kludge olan için
Hem klavye üzerinden RGB modlarını ayarlayabiliyorsun. Hem de RK'nın kendi resmi sitesinde yazılımı var evet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı