Rampage Hydra RGB klavyeye su damladı

Netheex

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyem Rampage Hydra RGB. Tuş aralarına su kaçtı ama çok değil ufak ufak damla. Bir süre klavye sapıttı ben de hemen USB'yi çıkardım ardından klavyenin içini açtım. Bir süre kurutma makinesi ile hava üflettim.

Bir 10-20 öyle beklettim sonra klavyeyi toplayıp USB'yi taktım. Klavye normal gibiydi. Tuşların testlerini yaptım hepsi eskisi gibi çalışıyordu. Lakin USB'yi her taktığımda ""yukarı ok" tuşu spam atıyor resmen. Ardından gidiyor. Tekrar yukarı ok tuşuna basınca çalışmıyor.

Tuş tamamen öldü mü yoksa bunu çözmenin bir yolu var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar klavyem Rampage Hydra RGB. Tuş aralarına su kaçtı ama çok değil ufak ufak damla. Bir süre klavye sapıttı bende hemen USB'yi çıkardım ardından klavyenin içini açtım bir süre kurutma makinesi ile hava üflettim.

Bir 10-20 öyle beklettim sonra klavyeyi toplayıp USB'yi taktım. Klavye normal gibiydi. Tuşların testlerini yaptım hepsi eskisi gibi çalışıyordu. Lakin USB'yi her taktığımda ""yukarı ok" tuşu spam atıyor resmen. Ardından gidiyor. Tekrar yukarı ok tuşuna basınca çalışmıyor.

Tuş tamamen öldü mü yoksa bunu çözmenin bir yolu var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocalarım tuş şimdi geri geldi. 😄😄😄
Şimdilik klavyemde sorun yok gibi gözüküyor. Ancak bu konuyu silemedim.

Oksitlenmiş, aç temizle ya da güzel bir marka al.

Hocam açıp baktım ama üstü tarafı komple bağlı açılmayacak şekilde. Bu yüzden alt tarafını kuru bir bezle varsa suyunu çekmeye çalıştım. Zaten açıp kapatacağım derken bayağı bir süre geçti. O zamanda da kurudu klavye.

Oksitlenme dediğinizi tam göremedim temiz gözüküyordu. Evet klavye biraz hassas bir dahakine daha dikkat ederim. Şimdilik klavye düzgün çalışıyor.

Eskidende yaşamıştım. Ufak su damlaları kısa süreliğine arıza yapıyor ama bu bayağı tedirgin etti beni o yüzden yazdım da şimdi silemiyorum burayı. Ya ben körüm ya da gerçekten açılan konu silinmiyor. İyi günler!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı