Rampage iceblade C6 soğutma sıvısı içinde dolu olarak mı geliyor?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Rampage iceblade C6 model bir sıvı sogutucu aldım i7 14700K işlemcimi sogutması icin fakat sıvısı icinde mi geliyor ekstramı dolduracağız bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade şansın varsa iade et. Denk fiyatlara daha bilindik kaliteli ürünler mevcut. Soruna gelirsek sıvı içinde geliyor.

Rampage'nin onlardan farklı olduğunu düşündüren şey ne dostum peki seni?

Kral ben burada bilgi istemek için yazdım kalite tartışmak için değil gidip MSI Thermaltake almasını bende bilirim bütçe kısıtlı olunca mecbur aldık ve bir bakarsın kalitelide çıkabilir belli olmaz sogutsun yeter

Kral ben burada bilgi istemek için yazdım kalite tartışmak için değil gidip MSI Thermaltake almasını bende bilirim bütçe kısıtlı olunca mecbur aldık ve bir bakarsın kalitelide çıkabilir belli olmaz sogutsun yeter
Bende sana zaten yardımcı olmaya çalışıyorum, Corsair gibi soğutucularda var o fiyat bandında malzeme kalitesi ve soğutmasi kat ve kat daha iyi. Ayrıca sorunun cevabini da verdim yukarda. Yanlışa dogru diyecek halim yok. İyi geceler.

Bende sana zaten yardımcı olmaya çalışıyorum, Corsair gibi soğutucularda var o fiyat bandında malzeme kalitesi ve soğutmasi kat ve kat daha iyi. Ayrıca sorunun cevabini da verdim yukarıda. Yanlışa dogru diyecek halim yok. İyi geceler.

Ben bütün parçaları aynı yerden temin etmek istedim ve ek olarak Corsair'in sıvı sogutucusu 3K bandında işlemci anakart ve sıvı sogutucuyu internetten sipariş verdim başıma gelmeyen kalmadı zaten başlıkta tray yazmıyor ama bana tray işlemci gönderdiler 1 hafta iadesi ile ugrastım simdi gidip sıvı sogutucuyu iade edemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı