Rampage kasa alınır mı?

AzSeyid

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL ARC A750 R5 5500 16GB RAM 1x 500GB SSD 2x 500GB HDD
Meslek
Yeni yazılımcı
Merhaba. Trendyol'dan Rampage mesh panel kasa sipariş ettim. PSU'suz indirimle 450-500 TL'ye geldi. Bizim ülkeye özel indirim vardı. Alanlar var mı kendi fanlarımı ekleyeyim mi üzerine? Evde 2 tane fan var kendisinde de 4 taneymiş.

Merhaba. Trendyol'dan Rampage mesh panel kasa sipariş ettim. PSU'suz indirimle 450-500 TL'ye geldi. Bizim ülkeye özel indirim vardı. Alanlar var mı kendi fanlarımı ekleyeyim mi üzerine? Evde 2 tane fan var kendisinde de 4 taneymiş.

Malzeme kalitesi olarak çok iyi bir şey beklemeyin hocam ama fiyat iyiymiş.

Kasanın tam modelini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim. Kasayı almışsın zaten bir kere. Rampage kasa konusunda nasıl bilmiyorum ama PSU konusunda leş. Eğer üst tarafta mesh bir paneli de varsa 2 fanı da oraya ekleyebilirsin. Sistem bileşenlerin nedir bu arada? Çok ısınmayan parçalar ise o 2 fanı yedekte tut fan bozulursa falan onunla değiştirirsin.

Kasanın tam modelini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim. Kasayı almışsın zaten bir kere. Rampage kasa konusunda nasıl bilmiyorum ama PSU konusunda leş. Eğer üst tarafta mesh bir paneli de varsa 2 fanı da oraya ekleyebilirsin. Sistem bileşenlerin nedir bu arada? Çok ısınmayan parçalar ise o 2 fanı yedekte tut fan bozulursa falan onunla değiştirirsin.

PSU kendim almıştım Intel Arc A750 R5 5500.

Malzeme kalitesi olarak çok iyi bir şey beklemeyin hocam ama fiyat iyiymiş.

Aynen çok Uygun'a geldi bende kaptım hemen.

PSU kendim almıştım Intel Arc A750 R5 5500.
Elindeki iki fanı takmaya hiç gerek yok bence. Üç fan ve bir egzoz fan ile serin çalışır sistem. PSU nedir bu arada?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı