Rampage KB-GX65 alınır mı?

Bütçe
600-700

kaan270x

Decapat
Yer
Antalya
Alınmaz.
https://www.amazon.com.tr/Mini-Mekanik-Oyun-Klavyesi-Yooso/dp/B09N7BTK4J/ref=sr_1_14?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=35VGQ0L1ETL1E&keywords=YINDIAO&qid=1687940561&sprefix=yindiao%2Caps%2C182&sr=8-14

Sizce alınır mı?

Ürünün linki;

Çöp mekaniği var daha iyi Sarftech T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu fiyata başka bir şey önerir misin?
Kablosuz istiyorsanız Magic Refiner RK68 var fakat oyunculara pek gitmez o klavye. Şuan attığım bu fiyata alınabilir, Outemu Gaote / Double Shot PBT / Hotswap. O.Gaote çok iyi sayılmaz fakat Hotswap destekliyor, değiştirebilirsiniz ileride anahtarlarla ilgili sorun yaşarsanız. Eğer stok haliyle kaliteli bir şey arıyorsanız bütçeyi 1K'ya falan çıkarıp Dierya DK61E alın, 1200'e çıkarsa Kemove K68, bu liste böyle uzar tabi.

Meraklı değilim kısa klavye sevmiyorum ondan beğenmedim.
Keşke belirtseydiniz bi.

Kablosuz istiyorsanız Magic Refiner RK68 var fakat oyunculara pek gitmez o klavye. Şuan attığım bu fiyata alınabilir, Outemu Gaote / Double Shot PBT / Hotswap. O.Gaote çok iyi sayılmaz fakat Hotswap destekliyor, değiştirebilirsiniz ileride anahtarlarla ilgili sorun yaşarsanız. Eğer stok haliyle kaliteli bir şey arıyorsanız bütçeyi 1K'ya falan çıkarıp Dierya DK61E alın, 1200'e çıkarsa Kemove K68, bu liste böyle uzar tabi.

Keşke belirtseydiniz bi.
Nays ile alabiliyorsanız HP Pavilion 800 var, ne kadar önermesem de full boyutta düzgün klavye de yok başka.

Kablosuz istiyorsanız Magic Refiner RK68 var fakat oyunculara pek gitmez o klavye. Şu an attığım bu fiyata alınabilir, Outemu gaote / double shot PBT / hotswap. O. Gaote çok iyi sayılmaz fakat hotswap destekliyor, değiştirebilirsiniz ileride anahtarlarla ilgili sorun yaşarsanız. Eğer stok haliyle kaliteli bir şey arıyorsanız bütçeyi 1K'ya falan çıkarıp dierya DK61e alın, 1200'e çıkarsa Kemove K68, bu liste böyle uzar tabii.

Keşke belirtseydiniz bir.

Canım kardeşim kısa klavye sevmiyorum fiyatı önemli değil klavye 600 TL olduğu için o bütçeyi girdim 1.5k olsa bilr sıkıntı olmaz kısa ve kablosuz klavye sevmiyorum.

Canım kardeşim kısa klavye sevmiyorum fiyatı önemli değil klavye 600 TL olduğu için o bütçeyi girdim 1.5k olsa bilr sıkıntı olmaz kısa ve kablosuz klavye sevmiyorum.

Bu ikisine bakın o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı