Rampage KB-GX65 sımula oyuncu klavyesi alınır mı?

settheboss

Centipat
Daha fazla  
(Başlık yanlış atılmıştır site otomatik düzeltme yapmış açıklamayı okursanız sevinirim)Öncelikle merhaba Rampage KB-GX65 sımula USB RGB aydınlatmalı 4 makro tuşlu bilek destekli Gaming oyuncu klavyesine sahibim klavyeyi detaylı temizlemek için tuşlarını sökmek istiyorum lakin tuşları sökülüyor mu sökülmüyor mu buna dair hiçbir fikrim yok. (destek ekibine yazdım lakin hala dönüş sağlanmadı) sizlerden yardım istiyorum bir de klavye temizleme aparatı öneriniz varsa nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Klavye ve Monitör'ü daima görerek deneyerek almalısın çünkü burda hissiyat meselesi ortaya çıkıyor. her klavyenin ve her monitörün verdiği hissiyat farklıdır herkesin zevkine görede değişir. ben rampage'nin ucuz klavyesini kullanıyorum çünkü basım kuvveti çok hafif, pahallısınıda alabilirdim ama basımı ağır gelmişti.

Klavye ve Monitör'ü daima görerek deneyerek almalısın çünkü burda hissiyat meselesi ortaya çıkıyor. her klavyenin ve her monitörün verdiği hissiyat farklıdır herkesin zevkine görede değişir. ben rampage'nin ucuz klavyesini kullanıyorum çünkü basım kuvveti çok hafif, pahallısınıda alabilirdim ama basımı ağır gelmişti.
hocam ben başlığı böyle atmamıştım klavye elimde var site başlığı otomatik yazmış açıklamamı okursanız sevinirim teşekkürler
Alınmaz mekanikleri çöp. Maksimum bütçe ne ona göre öneri yapalım?
hocam ben başlığı böyle atmamıştım klavye elimde var site başlığı otomatik yazmış açıklamamı okursanız sevinirim teşekkürler bu arada klavye gayet iyi bence mekanikleri hassasiyeti olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı