Rampage KB-R01 alınır mı?

Bütçe
130 TL
Yer
Camp Nou
Daha fazla  
Arkadaşlar Rampage KB-R01 modelinin 4-5 yıl önce 30 TL'ye satıldığını öğrendim ve şu an 120 TL. Peki bu ürüne 120 TL verilir mi? Çoğu insan beğenmiş ama 30 TL'ye satılan bir ürüne 120 TL vermeden önce size sorayım dedim. Maksimum bütçem 130 TL ben beğendim ama size bir sorayım.

Arkadaşlar Rampage KB-R01 modelinin 4-5 yıl önce 30 TL'ye satıldığını öğrendim ve şu an 120 TL. Peki bu ürüne 120 TL verilir mi? Çoğu insan beğenmiş ama 30 TL'ye satılan bir ürüne 120 TL vermeden önce size sorayım dedim. Maksimum bütçem 130 TL ben beğendim ama size bir sorayım.
4-5 yıl önceki şartlar neydi? Şimdiki şartlar ne? Dolar 4-5 yıl önce 2.5 TL idi. Şimdi 8.60. Sence fiyatı aynı olabilir mi? 120 TL normal.

Ben onu demiyorum alınır mı 120 TL verilir mi?
30 TL'ye satılan bir ürüne 120 TL verilir mi demişsin. Onu kıyaslayamazsın. Bugünün şartları bunu getiriyor. Her şey pahalı zaten. Ayrıca rampagenin nadir ürünleri dışında alınmaz.
Kızgın atmış bir de :D Küçük bir arkadaş sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı