Rampage KB-R03 durduk yere bozuldu

PRETTY FLACKO

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba öncelikle. Klavyemde son zamanlarda gariplikler oluyordu. Klavyem çalışıyor hiçbir problem yok, kendi kendine ışıkları kendi kendine gidip geliyordu. Bilgisayarı kapattım hiçbir problem yoktu fakat kalktıgımda klavye çalısmıyordu. Ne RGB'si yanıyordu ne de tuşlar çalışıyordu. Bugün tekrar taktım klavyeyi ışıkları geldi, RGB arasında geçiş filan yapabildim fakat tuşlar çalısmıyordu. USB çıkarıp tekrar taktıgımda bu sefer RGB ışıkları da yanmadı. Bu klavyenin sorunu nedir, sıvı teması filan olmadı, darbe almadı vs.
klavye: Rampage KB-R03

6.jpg

3.jpg

Benim klavyede de o sorun oluyor kabloları falan salla azıcık ve klavyenin ışığını kapat o zaman çalışma ihtimali yüksek ve eğer çalışmazsa bir 5-10 dk bekle.

Benim klavyede de o sorun oluyor kabloları falan salla azıcık ve klavyenin ışığını kapat o zaman çalışma ihtimali yüksek ve eğer çalışmazsa bir 5-10 dk bekle.

Hocam anlamadınız galiba şu an hiçbir şekilde müdale edemiyorum ki, aylar sonra RGB geri geldi, USB portunu çıkarıp taktığımda tekrar gitti. Zaten hiçbir şekilde bir şey yazamıyorum. %100 olarak çalışmıyor anlayacağınız.

Bu tarz marka basılıp satılan ürünler şansa dayalı üstteki hocamız gibi yıllarca da gidebilir bir anda da bozulabilir o yüzden forumda Rampage Gamepower gibi marka basılan Çin malı ürünler önerilmiyor bir soğuk su için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı