Böyle olaylar niye bana denk gelmiyor yaBen pek çok kere kullandım Rampage, Everest çift tıklama sorunu olsun, ömrü olsun, tuşların kalitesizliği olsun. Verilen parayı kesinlikle hak ETMİYOR !
Böyle olaylar niye bana denk gelmiyor yaBen pek çok kere kullandım Rampage, Everest çift tıklama sorunu olsun, ömrü olsun, tuşların kalitesizliği olsun. Verilen parayı kesinlikle hak ETMİYOR !
Elektronik eşyalar şans işiBöyle olaylar niye bana denk gelmiyor ya. Daha 3 yıl önce aldığım SN-R2 2 ay önce bozuldu bende Corsair HS60 aldım 45 tl verdiğim kulaklığın beni bu kadar uzun götürmesinden sonra Rampage yine bana iyi gibi geliyor.
Yok dostum bence kişiye değil de şansına kalıyor. Tamamen şans olayı. Fakat çoğu kullanıcı senin kadar şanslı değil emin olŞu anda da Rampage klavye kullanıyorum. 2 yıl oldu hala bende sanırım iş biraz da kullanan kişi ve kullanma şekline bağlı olarak gidiyor.
Katılıyorum ama sanırım Rampage markası James Donkey ve Game Max markalarından daha iyi ?Elektronik eşyalar şans işi![]()
Klavye arıyordum ve Youtube'de gezinirken bu video karşıma çıktı. Klavye hoşuma gitti, aydınlatması tasarımı falan gayet güzel fakat içinde beyaz switch var daha önce hiç görmediğim bir switch, özellikleri nasıl falan bilmiyorum. Cherry MX White Switch olarak geçiyor sanırım. Klavye 125 TL sizce alınır mı?
Beyaz switch gerçek internetten inceledim ama nasıl olur bilmiyorum.Gerçek switch mi? Veya yarı-mekanik mi?
Söylediğiniz diğer markaları hiç kullanmadım. Ama onları kullanan kişilere sorunca Rampage, Everest markalarından farkı yok diyorlar.Katılıyorum ama sanırım Rampage markası James Donkey ve Game Max markalarından daha iyi ?
Özellikleri hoşuna gittiyse alabilirsin. Ama şunu bilmen gerekir ki uzun ömürlü olmaz. Buna razıysan alabilirsin hoş bir klavye. Ancak benim tavsiyem 75 TL daha biriktirip daha kaliteli olan CM masterkeys Lite alman olur.
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Klavye arıyordum ve YouTube'da gezinirken bu video karşıma çıktı. Klavye hoşuma gitti, aydınlatması tasarımı falan gayet güzel fakat içinde beyaz Switch var daha önce hiç görmediğim bir Switch, özellikleri nasıl falan bilmiyorum. Cherry MX white Switch olarak geçiyor sanırım. Klavye 125 TL sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.