Rampage KB-R105 Exhero (blue switch) delete tuşu çalışmıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-10400F
RTX2060 ZOTAC Gaming 6GB
32GB (16x2) DDR4 3200 MHz GOODRAM
500GB M2 SSD
1TB HDD
Asus Prime H-510M-K R2.0 Anakart
500W MSI PSU
Rampage Grand Kasa
Rampage klavye, delete tuşuna 3-4 kere basmadıkça algılamıyor, alalı birkaç ay oldu ama faturası falan kayıp. Nasıl düzeltirim bunu? Yeni klavye almayı çok isterdim. Rampage'nin kötü olduğunu iyice tecrübe ettim ama maalesef alamam, durumum yok. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur dostlar?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240616_105850_Chrome.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 46

İlk USB portu değiştirmeyi deneyin mesela 2.0 sa 3.0'a takın ya da tam tersi. Diğer bir ihtimal olarak sizde de belki aynı sorun vardı bazı switchler takılabiliyor o yüzden eğer hot swap ise klavyeniz switchi başka bir tuşla değiştirin ve bir de öyle deneyin eğer sorun devam etmiyorsa 1 switch bozulmuştur. Bende de bu sorun vardı ben kendi switchlerim yerine Black takarak çözmüştüm sorunu.

USB portu değiştirmeyi denedim ama sorun çözülmedi, hot swap olup olmadığını nasıl anlarım ne demek olduğunu bile tam bilmiyorum, 1 switchin bozulmuş olması bana da mantıklı geliyor, nasıl değiştirebilirim bunu ucuz yollu?

98% hot swap değil. Lehimle uğraşmanız gerekecek.

Hotswapler de switchler lehimsiz olur biraz zorlayınca geliyor hatta benim klavyem tuş çıkarıcıyla gelmişti.
Switch olarak da kullanmadığınız bir tuşunkini kullanabilirsiniz ama internetten de bulunabilir bende yine kutu içinden çıkmıştı.

Bu modelde lehim olduğu aşikar değil mi? 2 aydır klavyelerle uğraşıyorum tek bakışta anlarım.

Doğru genelde üstü kapalı olanlarda oturtma yeri olma ihtimali az olduğu için hotswap olmayabiliyorlar ama bence bakmaktan da zarar vermez belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…