Rampage KB-R12 turret mekanik klavye

Bu bütçede doğru düzgün mekanik klavye yokken Rampage neden insanları düşünüp mekanik klavyeyi ucuza iyi yapsın? Alternatif derken mekaniği kastetmemiştim fakat Rampage ürünlerinden kat kat daha iyi olduğunu düşündüğüm Bloody ürünleri var.

Selamlar klavye ihtiyacımı karşıladım. Yurt dışından Corsair klavye almış bulunmaktayım. Teşekkürler ilgilendiğiniz için :)

Bu bütçede doğru düzgün mekanik klavye yokken Rampage neden insanları düşünüp mekanik klavyeyi ucuza iyi yapsın?
Yurtdışından gelenler dolar kuruyla geliyor. Türk malının bu sebeple ucuz olması normal, kullandığı switchler v.s. yurtdışından gelse dahi diğer parçalar Türk yapımı ve bu nedenle ucuza geliyor olabilir. Bir ürünün fiyatı düşük diye kalitesizdir diye bir genelleme yapmak saçmadır. Ayriyeten yabancının kendi para birimiyle 170 verdiği mala biz burada 1200 ödüyoruz. Bizim aldığımız bir vasat Rampage için yurtdışında 2 tane Corsair K70 alınabiliyor. Biraz da bu taraftan kafa yorun.

Yurtdışından gelenler dolar kuruyla geliyor. Türk malının bu sebeple ucuz olması normal, kullandığı switchler v.s. yurtdışından gelse dahi diğer parçalar Türk yapımı ve bu nedenle ucuza geliyor olabilir. Bir ürünün fiyatı düşük diye kalitesizdir diye bir genelleme yapmak saçmadır. Ayriyeten yabancının kendi para birimiyle 170 verdiği mala biz burada 1200 ödüyoruz. Bizim aldığımız bir vasat Rampage için yurtdışında 2 tane Corsair K70 alınabiliyor. Biraz da bu taraftan kafa yorun.
Öncellikle genelleme yapmadım, durum böyle. Rampage ve Gamepower ürünlerini kullandım ve cidden kalitesizler. Ayrıca Rampage'in Gamepower'ın kendi üretim yapmadığını her şeyi dışardan alıp marka bastığını biliyoruz. Sizde bu açıdan düşünün.

Ürünü bende inceledim hala kullanıyorum incelemem de var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı