Rampage KB-R28 alınır mı?

1743599306726.png

Bu markalardan uzak durun.

Rampage KB-R28 Blade Plus BEYAZ Gökkuşağı Tam Türkçe Red Switch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları bu linke bakmak isteyen olursa, red switch kullanan varsa tecrubelerini paylasabilir veya baska onerisi olan yazabilir.
Bizzat iki senedir kullandığım klavye. Şu ana kadar hiçbir sorunu çıkmadı. Arada space tuşu gıcırdıyor tab tuşu basmamazlık yapıyor. Ama bunlar mevsimlik, geliyor 1 gün; sonra 1 yıl boyunca bir daha bu sorunları yaşamıyorsun. Bu markalardan uzak durun(!) Çok kötü bu markalar(!) falan diyenlerde biraz abartıyor. Şu ana kadar şu klavyede bir sorun bile yaşamadım anlattıklarım haricinde.

Ancak fiyatına gelirsek fahiş bir fiyatı var asla alınmaz bu fiyata.

Bizzat iki senedir kullandığım klavye. Şu ana kadar hiçbir sorunu çıkmadı. Arada space tuşu gıcırdıyor Tab tuşu basmamazlık yapıyor. Ama bunlar mevsimlik, geliyor 1 gün; sonra 1 yıl boyunca bir daha bu sorunları yaşamıyorsun. Bu markalardan uzak durun(!) çok kötü bu markalar(!) falan diyenlerde biraz abartıyor. Şu ana kadar şu klavyede bir sorun bile yaşamadım anlattıklarım haricinde.

Ancak fiyatına gelirsek fahiş bir fiyatı var asla alınmaz bu fiyata.

Hayır, sen kaliteli ekipman kullanmamışsın, o markaların hiçbir ürünü alınmaz, acayip boş yay sesleri, kalitesiz switchler ve keycapsler, zamanında kullandım, bidahada kullanmam.

Rampage KB-R28 Blade Plus BEYAZ Gökkuşağı Tam Türkçe Red Switch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları bu linke bakmak isteyen olursa, red switch kullanan varsa tecrubelerini paylasabilir veya baska onerisi olan yazabilir.
rampageden uzak durmanı tavsiye ederim bu fiyat bandında gamepower eva 3 , eva 5 ,eva 7 (kablosuz ve kablolu kullanılabiliyor) alabilirsin gamepowerden çok iyi bir makra değildir ama rampage kıyasan daha iyidir ben eva 7 kullanıyorum gayet güzel sadece yay sesi biraz fazla. gamepower istemiyorsan hawit gibi markalarada bakabilirsin

Hayır, sen kaliteli ekipman kullanmamışsın, o markaların hiçbir ürünü alınmaz, acayip boş yay sesleri, kalitesiz switchler ve keycapsler, zamanında kullandım, bidahada kullanmam.
Siz bilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı