Başlıkta da yazdığım gibi klavyenin w a s d tuşları çalışmıyor. Fn+W yapıyorum düzeliyor ama 10 saniyeliğine. Oyundayken tuşlarının çalışmaması gibi bir de TAB tuşu çalışmıyor. Klavyenin marka model ismi Rampage KB-R33 MACROMY RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavye - Siyah.
USB port değiştirip deneyin,
Windows Arama Çubuğu'na "Aygıtlar ve Yazıcıları Aç" yazın ve enter'a tıklayıp açın klavyeni orada gözükmesi lazım sağ tıklayıp sorun gider'e tıklayın ve bekleyin, eğer olmaz ise aygıtı kaldır'a tıklayıp silindikten sonra USB portunu değiştirin tanımasını bekleyin tekrar deneyin.
Yukarıda yapabileceğiniz her şeyi söylemişler. Ama büyük ihtimalle sorun yazılımsal değil.
Bu tarz kronik sorunlu, Çin de toplu üretilen ''çöp'' diye tabir ettiğimiz ürünlere para vermeyin.
Windows Arama Çubuğu'na "Aygıtlar ve Yazıcıları Aç" yazın ve enter'a tıklayıp açın klavyeni orada gözükmesi lazım sağ tıklayıp sorun gider'e tıklayın ve bekleyin, eğer olmaz ise aygıtı kaldır'a tıklayıp silindikten sonra USB portunu değiştirin tanımasını bekleyin tekrar deneyin.
Bunlar dışın aklıma gelen farklı bir çözüm yolu bulunmamakta maalesef. Yazılımsal değilse, fiziksel bir hata olabilir. Ayrıca markaya çok sıcak bakmıyorum zamanında zorunluluktan kullanmış olduğum faresinde ilk hafta temassızlık yaşamıştım.
Şu sıralar karne indirimi gibi birçok indirim bulunmakta, bütçenize uygun bir klavye bulmaya çalışın. Ve mümkünse güzel bir marka olsun.