Rampage KB-R57 klavye alınır mı?

Emir Candemir

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce BİM'den HP Pavilion 800 almıştım 300TL'ye benim konu geçmişimden bakabilirsiniz bir bakıp şansınızı deneyin bence.

Ürünün internetteki fiyatı 1200 ila 2200 arasında ve red Switch 300 TL'ye red Switch alıyorsunuz daha ne istiyorsunuz hocam.

HP Pavılıon 800 Gamıng Kablolu Klavye Kırmızı Mekanık Anahtarlar Ingılızce Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu internetteki fiyatı BİM'de aldığımda 300TL idi ama şubeye özel indirimde olabilir bir şansınızı deneyin bence.

Hocam zincir marketlerden teknolojik aletler genellikle sağlam olmuyor arada sırada kaliteli olanları var tabii ama bilemiyorum.

Ek olarak mayıs ayında A101'den Lenovo HT401 aldım gayet güzel hala tıkır tıkır çalışıyor gayet de memnunum bu tür marketlerdeki kendi markaları olan ürünler alınmaz örnek Go Smart Polosmart gibi markalar.

Ürünün internetteki fiyatı 1200 ila 2200 arasında ve red Switch 300 TL'ye red Switch alıyorsunuz daha ne istiyorsunuz hocam.

HP Pavılıon 800 Gamıng Kablolu Klavye Kırmızı Mekanık Anahtarlar Ingılızce Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu internetteki fiyatı BİM'de aldığımda 300TL idi ama şubeye özel indirimde olabilir bir şansınızı deneyin bence.

Ek olarak mayıs ayında A101'den Lenovo HT401 aldım gayet güzel hala tıkır tıkır çalışıyor gayet de memnunum bu tür marketlerdeki kendi markaları olan ürünler alınmaz örnek GO Smart Polosmart gibi markalar.

Tamam hocam buna bakayım başka öneri gelmez ise teşekkür ederim.

Bütçe az daha artarsa red Switch var güzel klavyedir.
Artmıyorsa bunu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı