Rampage KB-R81 çoklu yazma problemi

wolkow01

Centipat
Arkadaşlar klavyeyi alalı 2 ay olmadı. Kızım kucağımdayken çok tuşa bastı, daha sonrasında klavye aklını yedi :) 1 ve 2 tuşlarına bastığımda 15-20 tane harf çıkıyor geri düzelmedi. Bir ayarı ya da resetleme imkanım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir faydası olmadı. Forumda bi arkadaş sorunu çözmüş ama ondanda çıt ses yok :(
Şu andan itibaren sorunu çözmüş durumdayım Vatan'a millete hayırlı olsun :)
Sorunun çözümü sadece klavyenin Windows tuşunu kapatmayın :)

Yani Fn+Windows tuşuna bastıgımızda sorun etkinleşiyor

Fakat Windows tuşunu kitleyip oynayanlar için sorunu anca yetkili servise gönderip hallettirebiliriz onu anladım :)

Herkese Coronasız Günler Dilerim.....

Son düzenleme:
Valla bende de aynı klavye var ama ben hiç yaşamadım eğer yaşarsam ve olayı çözersem size söylerim :D ama şöyle bir sıkıntı var öyle bir şey olmaz büyük bir ihtimal çünkü bu klavye oyun oynanırken kırılacak gibi :D

Kaliteli değil hocam. Keşke o fiyata Trust GXT890 alsaydınız. Hem malzeme kalitesi ve Outemu Red Switch barındırıyor. Rampage, Gamepower, James Eşek gibi markalar Çin malı klavyelerin çakmasını yapıyor tasarım aynı ve kalitesiz bir switch koyuyorlar tamam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı