Rampage KB-R81 klavye en ucuz nereden alınabilir?

Bütçe
500-800

Sami46

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar konu açmadada acemiyim kusura bakmayın KB-R81 klavyeyi nereden ucuza alabilirim ya da önerebileceginiz klavye var mı?

Alınmaz. Numpad olmaması sıkıntı değilse bunu öneririm:

Fiyatı düşebilir. Zam almış.

Blue switch istiyorum ama

REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus burada uygun

O klavyenin yay sesi problemi var. Sıkıntı değil diyorsanız alınır. Yaşayacağınız da kesin değil, belki şansınıza yay sesi az bir seviyeye iner. Alternatif olarak buna bakabilirsiniz:

O klavyenin yay sesi problemi var. Sıkıntı değil diyorsanız alınır. Yaşayacağınız da kesin değil, belki şansınıza yay sesi az bir seviyeye iner. Alternatif olarak buna bakabilirsiniz:
Kb-r81 modelinin ne sıkıntısı var neden önermiyorsunuz ?

Kb-r81 modelinin ne sıkıntısı var neden önermiyorsunuz ?
Rampage, Gamepower, Performax gibi markalara bakmayın. İstisna 2-3 ürünleri vardır düzgün. O klavye uzun vadede algılamama sorunu yaşatır. Pek de kaliteli değil zaten. Atılan yorumlara bakmayın hepsi ya ilk günden atılıyor ya da "Oğluma aldım çok beğendi." falan oluyor. Şişirilmiş sponsorluklar da cabası.

Rampage, Gamepower, Performax gibi markalara bakmayın. İstisna 2-3 ürünleri vardır düzgün. O klavye uzun vadede algılamama sorunu yaşatır. Pek de kaliteli değil zaten. Atılan yorumlara bakmayın hepsi ya ilk günden atılıyor ya da "Oğluma aldım çok beğendi." falan oluyor. Şişirilmiş sponsorluklar da cabası.
Başka önerebileceginiz klavye varmı?

Başka önerebileceginiz klavye varmı?
Blue switch olarak bütçede en iyi seçimler K568R sonrasında da Stealth 03. K568R'da yoğun bir yay sesi problemi var maalesef. Alternatif olarak buna bakabilirsiniz:

Blue switch olarak bütçede en iyi seçimler K568R sonrasında da Stealth 03. K568R'da yoğun bir yay sesi problemi var maalesef. Alternatif olarak buna bakabilirsiniz:
Buna uyumlu bilek destegi varmı peki ?

Burada daha ucuza geliyor hocam ama stok kalmış mı bilmiyorum. Alınır ama bu klavye.

@Sami46, Rampage'ye selam bile yollamadan K552 Kumara, Stealth 03 ve @Kiznaiver tarafından diğer önerilmiş klavyeleri almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı