Nefrioble Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #11 Logitech G213 Prodigy RGB Oyun Klavyesi Türkçe Fiyatları ve Özellikleri
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #12 TÇB dedi: Attığım ile aynı. Renkli olan tuşlar mekanik. Alınır fakat ben biraz daha para biriktirip mekanik klavye alırdım. Genişletmek için tıkla... Birde bu fiyatlara Red Switch var mı?
TÇB dedi: Attığım ile aynı. Renkli olan tuşlar mekanik. Alınır fakat ben biraz daha para biriktirip mekanik klavye alırdım. Genişletmek için tıkla... Birde bu fiyatlara Red Switch var mı?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Kasım 2020 #13 Under.nvid dedi: Birde bu fiyatlara Red Switch var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık yok fakat ara sıra Trust GXT 890 Cada 300 TL civarına düşüyor. Bekleyebilirseniz Trust GXT 890 Cada öneririm.
Under.nvid dedi: Birde bu fiyatlara Red Switch var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık yok fakat ara sıra Trust GXT 890 Cada 300 TL civarına düşüyor. Bekleyebilirseniz Trust GXT 890 Cada öneririm.
Nefrioble Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #14 TÇB dedi: Şu anlık yok fakat ara sıra Trust GXT 890 Cada 300 TL civarına düşüyor. Bekleyebilirseniz Trust GXT 890 Cada öneririm. Genişletmek için tıkla... Trust markası da çok kaliteli bir marka değildir. Bir mikrofonunu almıştım kendi kendine iki ay içinde bozulmuştu.
TÇB dedi: Şu anlık yok fakat ara sıra Trust GXT 890 Cada 300 TL civarına düşüyor. Bekleyebilirseniz Trust GXT 890 Cada öneririm. Genişletmek için tıkla... Trust markası da çok kaliteli bir marka değildir. Bir mikrofonunu almıştım kendi kendine iki ay içinde bozulmuştu.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Kasım 2020 #15 Nefrioble dedi: Trust markası da çok kaliteli bir marka değildir. Bir mikrofonunu almıştım kendi kendine iki ay içinde bozulmuştu. Genişletmek için tıkla... Bir markayı sadece bir ürünle ölçüyorsanız "Geyimpavır" en iyi marka o zaman?
Nefrioble dedi: Trust markası da çok kaliteli bir marka değildir. Bir mikrofonunu almıştım kendi kendine iki ay içinde bozulmuştu. Genişletmek için tıkla... Bir markayı sadece bir ürünle ölçüyorsanız "Geyimpavır" en iyi marka o zaman?
tonnnn Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #16 Under.nvid dedi: Rampage KB-R91 Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Rampage KB-R91 Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli Mekanik Gaming Oyuncu Klavye www.tahaelektronik.com Bu klavyeyi buradan 50TL indirimle alacağım daha doğrusu almayı düşünüyorum. Alınır Genişletmek için tıkla... Razer cynosa lite bakabilirsin 290tl gibi bir fiyata almıştım 2hafta önce.
Under.nvid dedi: Rampage KB-R91 Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Rampage KB-R91 Gökkuşağı Ledli RGB Şeritli Mekanik Gaming Oyuncu Klavye www.tahaelektronik.com Bu klavyeyi buradan 50TL indirimle alacağım daha doğrusu almayı düşünüyorum. Alınır Genişletmek için tıkla... Razer cynosa lite bakabilirsin 290tl gibi bir fiyata almıştım 2hafta önce.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #17 TÇB dedi: Bir markayı sadece bir ürünle ölçüyorsanız "Geyimpavır" en iyi marka o zaman? Genişletmek için tıkla... İncehesap Gaming Gecesi olacağı zamanlar oradan alabilirim klavye aslında.
TÇB dedi: Bir markayı sadece bir ürünle ölçüyorsanız "Geyimpavır" en iyi marka o zaman? Genişletmek için tıkla... İncehesap Gaming Gecesi olacağı zamanlar oradan alabilirim klavye aslında.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Kasım 2020 #18 Under.nvid dedi: İncehesap Gaming Gecesi olacağı zamanlar oradan alabilirim klavye aslında. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu ay Gaming Gecesi olmayacakmış.
Under.nvid dedi: İncehesap Gaming Gecesi olacağı zamanlar oradan alabilirim klavye aslında. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu ay Gaming Gecesi olmayacakmış.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #19 TÇB dedi: Bildiğim kadarıyla bu ay Gaming Gecesi olmayacakmış. Genişletmek için tıkla... Gamepower Ogre nasıl peki? Bazıları genellikle beğenmiş ürünü.
TÇB dedi: Bildiğim kadarıyla bu ay Gaming Gecesi olmayacakmış. Genişletmek için tıkla... Gamepower Ogre nasıl peki? Bazıları genellikle beğenmiş ürünü.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Kasım 2020 #20 Under.nvid dedi: Gamepower Ogre nasıl peki? Bazıları genellikle beğenmiş ürünü. Genişletmek için tıkla... Logo basılmış bir ürün. Pardon Our Interruption GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Under.nvid dedi: Gamepower Ogre nasıl peki? Bazıları genellikle beğenmiş ürünü. Genişletmek için tıkla... Logo basılmış bir ürün. Pardon Our Interruption GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com