Rampage KB-R91 alınır mı?

Tuşları nasıl çıkartacağım? İçinden tuş çıkarma aparatı falan çıkmadı.
Tuş çıkartma aparatı olmaması normal çünkü mekanik bir klavye değil. Tuşu tutup çıkartın. Olmazsa küçük bir bıçak ile tuşun altına sokup bıçağı yukarıya doğru çekmeye çalış.

Oha şimdiden ok tuşlarının tam köşesine basınca çok sert basmam gerekiyor şimdiden bozulmaya başladı.
Tam köşesine derken? Tuşun tam köşesine mi basıyorsunuz? Bir sıkıntı göremiyorum. Eğer sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız iade edebilirsiniz veya garantiye yollayabilirsiniz.

Tam köşesine derken? Tuşun tam köşesine mi basıyorsunuz? Bir sıkıntı göremiyorum. Eğer sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız iade edebilirsiniz veya garantiye yollayabilirsiniz.
Diğer tuşlara göre biraz sert basma hissi oluyor bir ok işareti tuşun da ama çok sıkıntı olmaz.
Bu arada klavyenin tek eksisi tuşa sert basınca çok eğiliyor aşağı doğru klavye.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı