Rampage KB R91 alınır mı?

Fury4kn

Decapat
LC Layout markalı Opto mekanik mavi Switch'lere sahip üst yüzeyi metal olan ve bana çok güzel gelen bir klavye fiyatı 4 sitede birden 388TL seviyesinden 275TL gibi fiyatlara inmiş. Tavsiye eder misiniz ve sizce alınır mı? Alınmaz mı? Artılarıyla eksileriyle belirtin.

Ben bu klavyeyi kullanıyorum gayet iyi memnunum indirimde 230 liraya almıştım 5 6 ay önce hiç bir sorunu yok fakat blueswitch olarak alacaksan biraz ses yapabilir.

Opto mekanik switcler normal switclere kıyasla 5-10 kat daha hızlı tepki veriyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Opto mekanik switcler normal switclere kıyasla 5-10 kat daha hızlı tepki veriyor...

Aldıysanız memnun musunuz bende klavyemi değiştiriceğim zamanında indirimle 360 TL'ye Corsair K68 Red almıştım ama değiştireceğim memnun musun?

Hocam bence mekanik pek bir getirisi olmayan bir şey, yerine göre fazla sesi de cabası. Ben KB-R33 kullanıyorum 2 yıldır onu tavsiye ederim. RGB derseniz var, makro derseniz o da var, aynı zamanda mekanik klavye gibi yüksek tuş mesafesine sahip. Tek farkı "takır tukur" ses çıkartmıyor mekanik kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…