Trust red switch kullanıyor ama Philips ı biliyorum bakmıştım james donkey 610s alıp ps4 e bağlamıştım çalışmadı (fortnite için)İkisi de değil.
Edit: Bu da olur.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11.com
Klavye ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Klavye modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ps4 te çalışır mi ama o var çalışsa zaten onların kaliteli olduğunu biliyorumJames Donkey, Rampage, Gamepower gibi markaları alma. Trust ve Redragon bu fiyata iyi markalardır.
Hepsi standart USB mantığı ile çalışıyor zaten. Onun için PS4 uyumlu bakman lazım. Ama bunlar da çalışıyor olabilir. Araştırma yapabilirsin.Ps4 te çalışır mi ama o var çalışsa zaten onların kaliteli olduğunu biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.