Rampage KB-R95 Titan alınır mı?

360 lira Rampage'e vereceğine daha farklı markalara bakabilirsin.
Ben de aynı şeyi yazacaktım lakin o fiyata mavi switchli başka bir mekanik klavye yok.
Üzerine ekleyebilirse İtopya'da Cooler Master'ın CK350 klavyesi var.
Ya da mekanik olmasın derse aynı fiyata yine İtopya'da Razer ya da Logitech klavyeler var.

Trust Gxt 890 Cada modelini kullanıyorum 35-40 gün önce HB üzerinden 240TL'ye aldım.Red switch ve gayet kullanışlı,full rgb.Bilek desteğim daha önceden vardı o yüzden sıkıntı olmadı.Herhangi bir bilek desteği ile kullanılabilir.

Üşenmedim kendim yaptım. Güzel oldu. :D
pixiz-20-05-2020-05_40_50.jpg

Yaklaşık 330₺'ye G213 almanı öneririm. Oldukça kaliteli ve kullanışlı bir klavye. Su geçirmez olması da artılarından biri.
Bu bütçede red switch almak varken mekanik bile olmayan klavye almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.Mouse ve kulaklık Logitech kullanıyorum ama Logitech klavyelerin fiyatları cidden pahalı geliyor bana.

Ben de aynı şeyi yazacaktım lakin o fiyata mavi switchli başka bir mekanik klavye yok.
Üzerine ekleyebilirse İtopya'da Cooler Master'ın CK350 klavyesi var.
Ya da mekanik olmasın derse aynı fiyata yine İtopya'da Razer ya da Logitech klavyeler var.
ama onlar mekanik değil diye biliyorum razer cyons ve logitech g213 de bahsediyosun herhalde onlar membran diye duydum. mekanik olsaydı logitech g213 ilgimi çekerdi
3 buçuk senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Multimedya tuşlarıda çok işime yarıyor.
logitech klavyelerin kaliteliğine ve kullanışlığına bir şey demiyorum, ben uygun fiyata mekanik klavye almak istiyorum. yorumun için teşekkürler yine de. 😀
360 lira Rampage'e vereceğine daha farklı markalara bakabilirsin.
ama bu klavyeyi çok sevdim. rampageden bi şey alınmaz biliyorum. ama bu klavye gerçekten ilgimi çekti ve kaliteli gözüktü gözüme. ama alıp almamakla arada kaldım. paramız olsada steelseries apex pro alsak. 😂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı