- Makaleler
- 3
K68'de gayet iyi bir tercih olmuş. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Araştır araştır sıkıldım. Corsair K68 RGB aldım. Umarım para boşa gitmez.
K68'de gayet iyi bir tercih olmuş. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Araştır araştır sıkıldım. Corsair K68 RGB aldım. Umarım para boşa gitmez.
Rampage gibi bir markaya 360 TL verilmez kesinlikle.
elbette tercih meselesi başka bir marka önerilebilir fakat kesinlikle alınmaz denilecek bişey yok gayet kaliteli tipi hoşuna gitmiş olabilir tam aradığı istediği özellikte bir klavye olabilir kesinlikle alınmaz demek çok yanlış rampage diye markayı kötülemeyin dediğim gibi kötüleyenlerin alınmaz diyenler 50 100 liralık ucuz ürünlerini kullanıp alınmaz diyorBu markalar var iken, neden bu fiyata Rampage tercih edeyim?
MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set | ITOPYA
MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 COMBO TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Cooler Master CK350 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK350 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-350-KKOR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Cooler Master MK110 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master MK110 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MK-110-KKMF1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Cooler Master CK350 Outemu Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK350 Outemu Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-350-KKOL1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Steelseries Apex 3 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Steelseries Apex 3 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64808 ITOPYA'da.www.itopya.com
Steelseries Apex 150 RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | ITOPYA
Steelseries Apex 150 RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64673 ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben Corsair k68 rgb aldım. Arkadaşım rampage. Şimdi onda çift basma, ya da basmama oluyor bazen. Fanboyluk değil. Corsair, vs markalar varken bu markalara bu parayı vermem. Para biriktirir ya da peşin fiyatına taksitle alırım.Marka fanboyluğunu bıraksanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.