Rampage KB RX63 alınır mı?

Ben rampage scout kullanıyorum. Zamanında ikinci el uygun diye almıştım. Hala sorunsuz ve sağlam. Ama mouse Fury Z bir kaç defa düşünce bozuldu. Tabi yine 2-3 sene kullanım sonunda. Ama daha erken sorun yaşayanları da görüyorum. Elektronik biraz da şans işi sanırım.

Arkadaşlar birkaç gündür mekanik oyuncu klavyesi arıyorum bütçem 1.500-2.500 civarı.

Sepette 1700 TL ve uzun kullanıma uygunmu sizce alınır mı? Veya başka bir öneriniz var mı?

Dostum Rampage'nin klavyeleri çöp KB R96 aldım 3 bine Tab tuşu arızalı çıktı yorumları da kotuydu kendi deneyimim yine siz bilirsiniz.

Ben rampage scout kullanıyorum. Zamanında ikinci el uygun diye almıştım. Hala sorunsuz ve sağlam. Ama mouse Fury Z bir kaç defa düşünce bozuldu. Tabi yine 2-3 sene kullanım sonunda. Ama daha erken sorun yaşayanları da görüyorum. Elektronik biraz da şans işi sanırım.
Bilinen markalarda %5 ihtimalle sorun çıkıyorsa Rampage gibi markalarda en az %35 ihtimalle sorunlu çıkıyor ondan dolayı tavsiye etmem.

Arkadaşlar birkaç gündür mekanik oyuncu klavyesi arıyorum bütçem 1.500-2.500 civarı.

Sepette 1700 TL ve uzun kullanıma uygunmu sizce alınır mı? Veya başka bir öneriniz var mı?

SteelSeries veya Apex bak adamakıllı bir şey alacaksanız Razer'in ucuz modellerini de düşünebilirsiniz.

SteelSeries veya Apex bak adamakıllı bir şey alacaksanız Razer'in ucuz modellerini de düşünebilirsiniz.
Razer'ın ucuz modellerinden kastınız Ornata serisi ise almayı düşünmesin bile. SteelSeries'in güzel klavyeleri pahalı.

Corsair ve Logitech kalıyor geriye aklıma gelen.
Şahsen Asus RX veya NX switchli klavyeleri veya E Yooso, Redragon, Royal Kludge gibi ülkemizde pek bilinmeyen yurt dışında oldukça bilinen ve satan klavye markalarına yönelmesini tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı