Rampage KB-RX63 b-atom alınır mı?

Bu ürüne baktım ancak malzeme kalitesinden şüpheliyim çok dandik bir plastik gibi duruyor.

Rampage ismi zaten dandik.
Yorumlara bakarak alabilirsiniz.

İsmine bakarak mı kötü olduğunu anladınız.

Dostum dalga geçiyorsun sanırım Rampage fason bir marka yani ürünleri kendi üretmiyor, merdiven altı. Biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz istiyorsan Rampage al paranı çöpe at bize bir zarar gelmez. Sadece yardım etmek istiyoruz.

Outemu demişler başka yerde de. Outemu Switch'e verilmez bu kadar. Yurt dışından alırsanız gateron Switch falan var. Bu dandik klavye o zaman. Redragon, Motospeed, gamekay bakın %60 klavye için.

Kendi sitesinden baktım zorro Switch kullanıyormuş bence bu fiyata çok başarılı klavye type -c kablo Bluetooth ve 63 tuş başka muadili var mı bu fiyatta? Ben markaya bakmıyorum Rampage'ninde kaliteli ürünleri oluyor modelini hatırlamıyorum forumda bile övüyorlardı.

Kendi sitesinden baktım zorro Switch kullanıyormuş bence bu fiyata çok başarılı klavye type -c kablo Bluetooth ve 63 tuş başka muadili var mı bu fiyatta? Ben markaya bakmıyorum Rampage'ninde kaliteli ürünleri oluyor modelini hatırlamıyorum forumda bile övüyorlardı.

Kingston Hyperx Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna da bakabilirsin ömürlük klavyedir. Rampage alırsan 1 ay sonra pişman olacaksın 5. veya 6. ayda elinde kalır klavye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı