Rampage KB-RX63 b-atom alınır mı?

Seyfoli

Hectopat
Rampage sevmem ama bu klavye bence digerlerine göre iyi Bluetooth klavye olması beni şaşırttı. Rampage Kb-rx63 B-atom Siyah Bluetooth Rgb Backlight Brown Switch Mekanik Q 63 Tuşlu Mini Gaming Oyu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Switchleride brown zorro switches yani ajazzın kullandığı Switch'ler herhangi bir kronik bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum bunu düşünerek yazın. Başka %60 klavye öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Rampage KB-RX63 ATOM Siyah Type-C RGB Backlight Brown Switch Mekanik Q 63 Tuşlu Mini Gaming Oyuncu Klavyesi - Rampage

Son düzenleyen: Moderatör:
@Seyfoli @Mojojojo ürün alınmaz. Switchleri Zorro markasının ve bu switchleri üreten firma da Ajazz. Ben önermem az daha biriktirip bu klavyeyi almak daha mantıklı:

Ürün RGB değil, sadece sarı ışığı var. Ürünün beyaz modeli vardı, mavi ışıkları vardı fakat stokları bitmiş bile. Ürün RK Switch kullanıyor. B-Atom'dan kat kat daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı