Rampage KB-RX8 Alınır mı?

Blue switch almayın ya bugün kullandım ilk 1-2 basışta güzel geldi ancak çok gürültülü. Teamspeakten falan ses gider arkadaşlar kullanıyor hakikaten gürültü kaynağı.

Dostum eğer bas-konuş aktif değilse, ses eşiğini ayarlayabiliyorsun. Böylece senin sesin dışında ses almıyor mikrofon. Ek olarak bas-konuş kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca bazı blue switchler aşırı ses yapmıyor. Özellikle benim kullandığım klavye.
G213 alacağım fakat 160₺ olarak bunu gördüm uygun fiyatlı ve sormak istedim. Markanın ürünleri o kadar berbat değil 2,5 senedir X7 isimli mouse kullanıyorum.

Dostum her ürünü, eğer ki aşırı dandik değilse, senelerce kullanmak mümkün. Önemli olan verdiği performans. Orta-üst düzey mouse ya da klavye kullandığında inan bana Everest'e bakmazsın bile.

Everest Rampage KBR-88 Mekanik Hisli klavyesini kullanmıştım malzeme kalitesi çok kötü kablosu 1 ay içinde aşındı ve kullanılmaz hale geldi çoğu tuş basmıyordu, 3-4 kere bastığı oluyordu 1 yıldır evde 11 aydır da uykuda. Kaliteli uzun süre götürecek bir şey almanızı tavsiye ederim Rampage James Donkey gibi ucuz olmasıyla göz boyayan çin malı markalardan uzak durun.

Teşekkürler.

Gittigidiyor.com üzerinden kutusu açılmış fakat kullanılmamış ürün buldum 250₺'ye satın aldım. Araştırırsanız bir kaç tane ürün var böyle.
Bundan 1 veya 2 ay önce Logitech G213 Hepsiburada sitesinde kdv indirimleri ile 225-250 TL'ye kadar düşerdi. Nereden nerelere geldik. Şimdi fiyatı 400 TL civarında maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…