- Makaleler
- 3
Blue switch almayın ya bugün kullandım ilk 1-2 basışta güzel geldi ancak çok gürültülü. Teamspeakten falan ses gider arkadaşlar kullanıyor hakikaten gürültü kaynağı.
Blue switch almayın ya bugün kullandım ilk 1-2 basışta güzel geldi ancak çok gürültülü. Teamspeakten falan ses gider arkadaşlar kullanıyor hakikaten gürültü kaynağı.
G213 alacağım fakat 160₺ olarak bunu gördüm uygun fiyatlı ve sormak istedim. Markanın ürünleri o kadar berbat değil 2,5 senedir X7 isimli mouse kullanıyorum.
Logitech G213 kaliteli ve bilindik bir marka, hayırlı olsun.Herkese cevapları için teşekkür ederim, uygun fiyata G213 bulup sipariş verdim.
nereden kaça aldınızHerkese cevapları için teşekkür ederim, uygun fiyata G213 bulup sipariş verdim.
Teşekkürler.Logitech G213 kaliteli ve bilindik bir marka, hayırlı olsun.
Gittigidiyor.com üzerinden kutusu açılmış fakat kullanılmamış ürün buldum 250₺'ye satın aldım. Araştırırsanız bir kaç tane ürün var böyle.nereden kaça aldınız
Bundan 1 veya 2 ay önce Logitech G213 Hepsiburada sitesinde kdv indirimleri ile 225-250 TL'ye kadar düşerdi. Nereden nerelere geldik. Şimdi fiyatı 400 TL civarında maalesef.Teşekkürler.
Gittigidiyor.com üzerinden kutusu açılmış fakat kullanılmamış ürün buldum 250₺'ye satın aldım. Araştırırsanız bir kaç tane ürün var böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.