Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 1.80 boy 90 kiloyum. Günde 2-3 saat PC başında oluyorum. Özel kurum indirimim ile Rampage koltuk 6.100TL'ye geliyor. İndiririm sadece kendi sitesinde geçerli. Tavsiye eder misiniz?
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rampage'nin de koltukları deneyen biri olarak 1 yıldır Hawk kullanıyorum ve iki model deneme şansım oldu ( birsi fame diğeri future ) ikisi de beni çok memnun eden ağrılarımı kesen modeller oldu ama Fab'da kendi halinde çok fiyat performans bir ürün. Üstelik ben bazen 10 saate yakın bilgisayar başında oturuyorum ona rağmen yatağa girince hiç bir agrim olmuyor. Rampage yerine kumaş şeklinde olan senin bütçene uygun Fab modellerine bakarsan renk seçenekleriyle birlikte daha iyisini bulamazsın piyasada. Üstelik indirimlerle de çok iyi fiyatlara düşüyor, indirim dönemi de yaklaşıyor bence onu bekle.