Rampage klavye alınır mı?

@GGHOST Rampage biraz şans işi. Günü kurtaracak idare eder bir ürün ama. Daha erken de sıkıntı çıkarabilir, istediğiniz süreden daha uzun da idare edebilir. Bende Rampage ürünleri kullanıyorum. 7 sene önce KB R9 klavye aldım. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Arkadaşım aynı markanın başka modelini aldı. 1 sene dayanmadı arızalandı. Klavye dışında Rampage'nin kulaklık ve mouse da aldım. Kulaklıkta ortalama 6 senedir kullanıyorum, onda da sıkıntı yok. Fakat mouse 5 ayda çöp oldu, hemen bozuldu. Yani alın gözünüz kapalı güvenebilirsiniz diyemem. Ama sağlam sorunsuz çıkarsa da iyi dayandığını deneyimledim. Başta da dediğim gibi şansa kalmış bir şey.

@GGHOST Rampage biraz şans işi. Günü kurtaracak idare eder bir ürün ama. Daha erken de sıkıntı çıkarabilir, istediğiniz süreden daha uzun da idare edebilir. Bende Rampage ürünleri kullanıyorum. 7 sene önce KB R9 klavye aldım. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Arkadaşım aynı markanın başka modelini aldı. 1 sene dayanmadı arızalandı. Klavye dışında Rampage'nin kulaklık ve mouse da aldım. Kulaklıkta ortalama 6 senedir kullanıyorum, onda da sıkıntı yok. Fakat mouse 5 ayda çöp oldu, hemen bozuldu. Yani alın gözünüz kapalı güvenebilirsiniz diyemem. Ama sağlam sorunsuz çıkarsa da iyi dayandığını deneyimledim. Başta da dediğim gibi şansa kalmış bir şey.

Hocam simdi soyle bende klavye mouse var ama klavye 60 TL'lik mouse da 10 seneliktir. Şokta calistigim icin ikisini 420'ye falan alirim. İnternette bir tanesi 400 lira zaten. Beni bir sure idare etsin daha sonra borclar bitince iyi bir markaya gecmeyi dusunuyorum zaten. Bende de Rampage kulaklık var pandemiden beri sorunsuz kullanıyorum.

@GGHOST Yani idareten kullanacakmışsın zaten, ucuza da alacağını söylüyorsun. Kısa vade de üzmez. Bence al gitsin. YouTube'dan birkaç incelemesine baktım. Metal kasalı modellerinden, fena değil. Benimkinin metalini yıllardır sök tak yapmaktan vida yuvaları laçka oldu. Uyacağını bilsem bir tane de ben alıp alt plastiğini falan benimkine geçirirdim. Satışı bitti aynısını bulamıyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı