Cikar 15 dakika bekle geri takSayılar falan her şey çalışıyor ama harflere basınca çalışmıyor neden olabilir?
Sayılar, capslock vb çalışıyor ama harflere basınca çalışmıyorCikar 15 dakika bekle geri tak
Çok saçma yahu :/İşte Rampage markası işte kalite! Hocam ne bileyim takın çıkarın üsteki arkadaşım dediği gibi başka ne yapabilirsiniz ki?
Çok saçma yahu :/
Kulaklığıni almıştım hala kullanıyorum. Mouseta çalışıyor ama klavyede harfler çalışmıyor. Şimdi müşteri hizmetlerini aricamRampage kalitesiz bir marka, bir daha aynı hataya düşmeyin en azından tecrübe ettiniz ne diyeyim ki. Müşteri hizmetleri yardımcı olabilir mi acaba?
Kulaklığıni almıştım hala kullanıyorum. Farede çalışıyor ama klavyede harfler çalışmıyor. Şimdi müşteri hizmetlerini aricam.
Klavyenin üst tarafındaki F tuşlarını denerken biri işe yaradı hocam yani sanırım sorun klavyede değilKötü bir hata yapmışsınız aslında. Kulaklığını almıştım 1 yıl zor dayandı. Keşke tüm set Rampage dizmeseymişsiniz. Yurt dışında böyle markalar az oluyor kimse tercih etmiyor kötü olduklarını bildikleri için ama bizim ülkenin ekonomisine bağlayınca durumu bu tür markalar çok popüler maalesef. Birdahaki sefere SteelSeries gibi bir şey deneyebilirsiniz. Biliyorum biraz pahalı gelebilir ama ekipmanın kalitesiz olmasından iyidir.
Klavyenin üst tarafındaki F tuşlarını denerken biri işe yaradı hocam yani sanırım sorun klavyede değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.