İnceleme Rampage KLR58

Kısaca almayı düşünenler için; almayın aldırmayın. Bel ağrısı boyun ağrısı garantili koltuk.

1 yıl boyunca uzun kullanım sonrası bu incelemeyi yazıyorum. Koltuğu birine hediye ettim artık kullanmıyorum.

Şoktan 1600 TL gibi bir fiyata 1 sene önce satın aldığım. Ev sandalyesinde oturmaktan ve gidip baktığım ofis sandalyelerin aşırı pahalı olmasından ötürü bunu almayı tercih ettim. Etmez olaydım.

Koltuk geldiği gün sert idi dedik yumuşar sertleşti. Geldiğinde gıcırtı vardı dedik yağ ile beslerim geçer arttı. Sola hafif yatık duruyordu şu an bayağı bayağı sol tarafa çökmesi var.

Alt tarafta ne kadar kalitesiz ile sola yatıyor ve sağa da yatıyor. Iğrenç şekilde düz durmuyor. Sırt tarafı o kadar gıcırtı yapıyor ki arkaya yaslanmak demem evdekilerin gece uyanması demek oluyor. O kadar kötü.

Ya kardeşim ağlama servise gönder diyenler için. 1000 TL alt takım istiyorlar sanki arabayı gönderdim de süspansiyon alıp bir de rot balans yaptıracağım sanayide daha ucuza yaparlar.

Hayatta harcadığım en kötü 1600 TL bu koltuktur arkadaşlar almayın. Paranıza yazık. Ofis koltuğu alın en azından daha ucuz daha rahat edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı