rampage KM_R5 mouse takılma sorunu

sergenokur

Decapat
Rampage KM-R5 klavye ve mouse seti aldım, klavyede bir sorun yok fakat mouse da sadece oyun içinde bir takılma oluyor, bazen anlık gidiyor bazen de gidiyor ve 5 saniye falan gelmiyor. Çok nadir tamamen aygıt kapaniyor.
Farklı USB girişleri de denedim sorun düzelmedi, ben de oyuncu mouse olmayan bir mouse daha var. Onda bir sıkıntı çıkmıyor.
Başka bir oyuncu mouse denedim aynı sorun onda da var. Tek bir oyunda değil çoğu oyun da aynı hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sevgili forum sakinleri önce bir sakin olun. Konu sahibi buraya yeni kayıt olmuş siz neden üstüne gidiyorsunuz bu marka dandik şu marka çöp diye ben onu anlamadım? Herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok lütfen sakin olalım.

Konuya gelecek olursak, everest, rampage, snopy vb. markalardan uzak durun. Hem cebiniz hem de akıl sağlığınız için. 😀😀

önerdiğin mouse u inceleme video larından baktım da avuç içi değil tam olarak bunu anlatmak istemiştim aklımda L- g300s var fakat ona da pek güvenemiyorum 150 liraya değermi diye

Ayrıca G300'ün kronik sorunları var. Steelseries'in mouse'larına da bakabilirsin.
Rampage KM-R5 klavye ve mouse seti aldım, klavyede bir sorun yok fakat mouse da sadece oyun içinde bir takılma oluyor, bazen anlık gidiyor bazen de gidiyor ve 5 saniye falan gelmiyor. Çok nadir tamamen aygıt kapaniyor.
Farklı USB girişleri de denedim sorun düzelmedi, ben de oyuncu mouse olmayan bir mouse daha var. Onda bir sıkıntı çıkmıyor.
Başka bir oyuncu mouse denedim aynı sorun onda da var. Tek bir oyunda değil çoğu oyun da aynı hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Kaç kere dedik bu forumda rampage almayın diye.

Bilgisayar ile alakası olmayan bir konu bu. Normal bir mouse takarak teyit etmişsiniz zaten. Bütçenizi belirtin yeni bir mouse önerelim isterseniz.
Bütçem 150 lira ve assagisi fakat ben fbs oyunlariyla çok zaman geciriyorum ve daha çok KM-R5 ile alıştım ve mouse tutuşum ve hissiyatım bu mouse göre gelişti yani hem 150 liradan aşağı hemde aynı tutuşu aynı hissiyati veya daha iyisini vermesini istiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı