Merhabalar. Technopat'ta Rampage hakkında çok kötü yorumlar gördüm. Şu anda Rampage RM-2019G X-TITAN kullanıyorum. Alalı 1 yıl oldu ve hiçbir sıkıntısını görmedim. Gayet de güzel çalışıyor. Fakat herkes Rampage hakkında nedense kötü düşünüyor. Ben ileride bu kulaklık ile sıkıntı çeker miyim, yoksa bu kulaklık sizin için istisna mı?
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
SN-R7 Plus kullanıyorum. Ses anlamında gayet iyi ama jak girişinden hiç memnun değilim. Kablosu o kadar dandik ki, takılı kalmaktan takılı kısma kablosu yönelmiş durumda şu an. Temassızlık başlar diye korkuyorum umarım düşündüğüm gibi olmaz. Yine de ucuzdan çok bir şey beklemeyin.
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Kesin olarak sorun yaşatır diyemeyiz. Mesela bende Rampage R-88 var. 19 tuşa kadar anti-ghosting olduğu söyleniyordu fakat W+Space+4 kombinasyonunu bile yapamıyorum. Önerilmemesinin sebebi genellikle Çin'den ucuz fason malları alıp logo basıp sattıkları için. Hakkını yemeyelim, Drop Plus gibi güzel ürünleri de var tabii ki.
Hayır hepsi değil, Drop Plus ve Fury X gayet iyi kulaklıklar olarak görülüyor. Ayrıca ben yaklaşık 2 sene önce aldığım Rampage kulaklığım gayet iyi ses veriyor mikrofonu ve oyun performansı fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Dediğim gibi dandik ürünleri olan bir marka olsada ürettiği bazı ürünleri gerçekten iyiler.