Rampage Kulaklıklar Çok mu Kötü?

Merhabalar. Technopat'ta Rampage hakkında çok kötü yorumlar gördüm. Şu anda Rampage RM-2019G X-TITAN kullanıyorum. Alalı 1 yıl oldu ve hiçbir sıkıntısını görmedim. Gayet de güzel çalışıyor. Fakat herkes Rampage hakkında nedense kötü düşünüyor. Ben ileride bu kulaklık ile sıkıntı çeker miyim, yoksa bu kulaklık sizin için istisna mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fury X, Drop Plus ve Comfort Plus dışında hiçbir kulaklığı alınmamalı.
@246941 @Ali Pınar @87546

SN-R7 Plus kullanıyorum. Ses anlamında gayet iyi ama jak girişinden hiç memnun değilim. Kablosu o kadar dandik ki, takılı kalmaktan takılı kısma kablosu yönelmiş durumda şu an. Temassızlık başlar diye korkuyorum umarım düşündüğüm gibi olmaz. Yine de ucuzdan çok bir şey beklemeyin.

Fury X, Drop Plus ve Comfort Plus dışında hiçbir kulaklığı alınmamalı.
@246941 @Ali Pınar @87546

X-TITAN sorun yaşatır mı ki hocam?

X-TITAN sorun yaşatır mı ki hocam?
Kesin olarak sorun yaşatır diyemeyiz. Mesela bende Rampage R-88 var. 19 tuşa kadar anti-ghosting olduğu söyleniyordu fakat W+Space+4 kombinasyonunu bile yapamıyorum. Önerilmemesinin sebebi genellikle Çin'den ucuz fason malları alıp logo basıp sattıkları için. Hakkını yemeyelim, Drop Plus gibi güzel ürünleri de var tabii ki.

Hayır hepsi değil, Drop Plus ve Fury X gayet iyi kulaklıklar olarak görülüyor. Ayrıca ben yaklaşık 2 sene önce aldığım Rampage kulaklığım gayet iyi ses veriyor mikrofonu ve oyun performansı fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Dediğim gibi dandik ürünleri olan bir marka olsada ürettiği bazı ürünleri gerçekten iyiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı