erenxic Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Switchin hangi renkte olduğunun önemi yok. Mekanik olsun yeter. Maksimum bütçem 1200TL'dir.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.534 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #2 Neden Rampage?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.132 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #3 öncelikle rampage yi aklından sil Amazon.com.tr
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #4 ozguven_askim dedi: öncelikle rampage yi aklından sil Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... GK61 çok daha mantıklı.
ozguven_askim dedi: öncelikle rampage yi aklından sil Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... GK61 çok daha mantıklı.
erenxic Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 Bütçem yüksek olmadığı için rampage tercih etmekte kararlıyım.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #6 erenxic dedi: Bütçem yüksek olmadığı için rampage tercih etmekte kararlıyım. Genişletmek için tıkla... 100 daha ekle GK61 al.
erenxic dedi: Bütçem yüksek olmadığı için rampage tercih etmekte kararlıyım. Genişletmek için tıkla... 100 daha ekle GK61 al.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.132 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #7 erenxic dedi: Bütçem yüksek olmadığı için Rampage tercih etmekte kararlıyım. Genişletmek için tıkla... Şöyle özetleyeyim Rampage Çin'den gelen rastgele ürünler logo basıp satıyor yani fiyatını hak etmeyen ürünler.
erenxic dedi: Bütçem yüksek olmadığı için Rampage tercih etmekte kararlıyım. Genişletmek için tıkla... Şöyle özetleyeyim Rampage Çin'den gelen rastgele ürünler logo basıp satıyor yani fiyatını hak etmeyen ürünler.
erenxic Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #8 N1cht dedi: 100 daha ekle GK61 al. Genişletmek için tıkla... Link atabilme şansınız var mı acaba? Çok fazla taklit GK61 var piyasada hangisi olduğunu bulamadım orijinalinin.
N1cht dedi: 100 daha ekle GK61 al. Genişletmek için tıkla... Link atabilme şansınız var mı acaba? Çok fazla taklit GK61 var piyasada hangisi olduğunu bulamadım orijinalinin.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.132 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #9 erenxic dedi: Link atabilme şansınız var mı acaba? Çok fazla taklit GK61 var piyasada hangisi olduğunu bulamadım orijinalinin. Genişletmek için tıkla... Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
erenxic dedi: Link atabilme şansınız var mı acaba? Çok fazla taklit GK61 var piyasada hangisi olduğunu bulamadım orijinalinin. Genişletmek için tıkla... Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Ekim 2024 #10 erenxic dedi: Link atabilme şansınız var mı acaba? Çok fazla taklit GK61 var piyasada hangisi olduğunu bulamadım orijinalinin. Genişletmek için tıkla... amazon
erenxic dedi: Link atabilme şansınız var mı acaba? Çok fazla taklit GK61 var piyasada hangisi olduğunu bulamadım orijinalinin. Genişletmek için tıkla... amazon