erenxic Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 ozguven_askim dedi: Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Türkçe klavye istiyorum hocam.
ozguven_askim dedi: Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Türkçe klavye istiyorum hocam.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.127 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #12 erenxic dedi: Türkçe klavye istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Pek önermiyorum ama Türkçe şartsa Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com resimlerde yabancı gözüküyor ama TR klavye.
erenxic dedi: Türkçe klavye istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Pek önermiyorum ama Türkçe şartsa Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com resimlerde yabancı gözüküyor ama TR klavye.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.414 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Ekim 2024 #13 ozguven_askim dedi: Pek önermiyorum ama Türkçe şartsa Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com resimlerde yabancı gözüküyor ama TR klavye. Genişletmek için tıkla... Neden önermiyorsunuz hocam?
ozguven_askim dedi: Pek önermiyorum ama Türkçe şartsa Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com resimlerde yabancı gözüküyor ama TR klavye. Genişletmek için tıkla... Neden önermiyorsunuz hocam?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.127 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #14 mardzic dedi: Neden önermiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... TR'de bu bütçelerde satılan mekaniklerin yüzde 90'ı Outemu switch ve Outemu switch klavyeler yay sesi sorunu var ve ömürleri daha az.
mardzic dedi: Neden önermiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... TR'de bu bütçelerde satılan mekaniklerin yüzde 90'ı Outemu switch ve Outemu switch klavyeler yay sesi sorunu var ve ömürleri daha az.