Durduğu yerde bozulması garip, işe yaramaz bir yöntem gibi gözükse de temizlik sorunu çözebilir.
Hocam iyice temizledim hala çalışmıyor ne yapılması lazım
Durduğu yerde bozulması garip, işe yaramaz bir yöntem gibi gözükse de temizlik sorunu çözebilir.
Durduğu yerde nasıl bozulabiliyor aklıma tozdan başka hiç bir sebep gelmedi açıkçası.Hocam iyice temizledim hala çalışmıyor ne yapılması lazım
Elinizde devre temizleyici varsa tuşu sökün ve switchin içine sıkın eğer yoksa swinchin içine 1,2 damla kolonya damlatın tuşa bir kaç defa basın ve basmaya başladığını göreceksiniz eğer içindeki devre kopmadıysa. Kolonya yöntemi geçici bir çözümdür bir süre sonra tekrar basmamaya başlar.Hocam iyice temizledim hala çalışmıyor ne yapılması lazım
Klavyenin Switch'lerini kontrol edeceğim klavyeyi sökmeye başldım gelişmelerden haberdar edeceğim.Elinizde devre temizleyici varsa tuşu sökün ve Switch'in içine sıkın eğer yoksa swinchin içine 1,2 damla kolonya damlatın tuşa birkaç defa basın ve basmaya başladığını göreceksiniz eğer içindeki devre kopmadıysa. Kolonya yöntemi geçici bir çözümdür bir süre sonra tekrar basmamaya başlar.
Durduğu yerde nasıl bozulabiliyor aklıma tozdan başka hiçbir sebep gelmedi açıkçası.
Videoda ki gibi temizlik yapıldıysa tozdan değildir herhalde.
Durduğu yerde nasıl bozulabiliyor aklıma tozdan başka hiçbir sebep gelmedi açıkçası.
Videoda ki gibi temizlik yapıldıysa tozdan değildir herhalde.
Bende denemek için bazı tuşları basmayan klavyemi açtım, temizledim. Şuan ''s,v,b,ü'' harfleri bir basıyor bir basmıyor.Klavyenin Switch'lerini kontrol edeceğim klavyeyi sökmeye başldım gelişmelerden haberdar edeceğim.
Biraz uzun sürdü ama cevap hayır hala çalışmıyor sanırım Switch'de bir problem var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.