Rampage Membran klavye Razer BlackWidow Chroma'dan daha sağlam çıktı

Tipitip

Hectopat
Daha fazla  
Ben ben yaklaşık 4 yıl Everest Rampage K5110 klavyesini kullandım. Yaklaşık 1.5 yıl Razer blackvidow Chroma kullandım bu klavyelerin ikisi de bana kuzenimden hediye geldi ikinci el olarak. Yani kuzenim de bu klavyeleri kullandı. Rampage olanı 1 yıl civarı Razer Blackvidow'u ise 2 yıl civarında kullandı. Şu an K5110'da defalarca klavyeye sinirlenip vurmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece "W" tuşunu merak edip bıçakla çıkarmaya çalıştım ve tuş uçtu, tuşu hala bulamadım. Ben de gittim "pause break" tuşunu "W" tuşu yerine taktım. :D Razer Blackvidow'un ise "m1", "-", ve sol yön tuşunun keycapleri ellediğiniz an fırlıyor, "F" tuşuna basmak için tuşa bastırıp sağ sol yapıp üç saniye beklemeniz gerekiyor, space tuşu sağ taraftan basılmıyor, klavyenin sol tarafının ışıkları farklı renklerde yanıyor. Razer'ın fiyatı Rampage'in fiyatının 4-5 katıydı zamanında fakat Rampage daha çok dayandı. Ben burada Rampage'i övmüyorum. Belki de benim şansıma bu kadar dayandı. Yani anlayacağınız teknolojik alet şans işi.
Bir de şu "F" tuşunu nasıl düzeltirim bir bilgisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı