Klavye olarak asus alma taraftari cok degilim hocam. W75 alip gecin bence. Daha iyisini zor bulursunuz.Asus aklımda vardı aslında, ama diğer modeli. Asus rog strix scope deluxe cherry mx red switch olan. Onuda değerlendirmek istiyorum ve bu ara çok dikkatimi çekiyor. Royal kludge m75 veya ajazz ak820, yani bu %75 klavyelerde çok hoş.w75 gibi.Tabi bu klavyeler kablosuz.
Anladım hocam peki bu markalara güvenilir mi? Hocam yabancı sonuçta, duyduğumuz bir marka değil.O yüzden insan düşünüyorKlavye olarak asus alma taraftari cok degilim hocam. W75 alip gecin bence. Daha iyisini zor bulursunuz.
Globalde biliniyor olması lazım. Artı olarak wraith ile ürünün garantisi de olur. Pek sevdiğim bir firma olmasa da.Anladım hocam peki bu markalara güvenilir mi? Hocam yabancı sonuçta, duyduğumuz bir marka değil.O yüzden insan düşünüyor![]()
Teşekkür ederim hocam.İlgilendiğiniz için iyi geceler. Allah'a emanet olunGlobalde biliniyor olması lazım. Artı olarak wraith ile ürünün garantisi de olur. Pek sevdiğim bir firma olmasa da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.