- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Profesyonel İşsiz
İkinci fotoğraf senin ise, çıkardığın keycaps'in arkasını/altını atar mısın?
Klavyeyi kuzenim için almıştık benim değil.
Mekanik hisli diye bir şey yok. Markaların membran diyerek satamayacaklarını bildikleri için mekanik hisli yazıyorlar oraya. Malum Trendyol kitlesi tek hücreli canlılardan oluştuğu için kargo hızlı geldi diye 5 yıldız veriyor. Ayrıca farkındaysan Switch dediğin yer dışa doğru değil. G213 iç kaliteye önem verdiğ için daha kaliteli bir tuş düzeni kullanıyor. Hayatımda plastik Switch diye bir şey duymadığımı ve beyaz Switch'in olmadığını belirtmek isterim. O tamamen tuşu yukarı kaldırmak için.
İşin uzmanı değilim ama bu kadar kolpa bir klavyeyi övmenize gerek yok. İnanmayacaksanız arkadaşlar yardımcı olsun.
@550519 @kino @599108
Dostum sen beni neden anlamak istemiyorsun. Ben sana klavye mekanik demiyorum. Klavye membran ama membran üzerinde sadece mekanik hissi vermesi için, tek işlevi o hissiyatı vermek olan, başka hiçbir işe yaramayan switch benzeri bir malzeme kullanmışlar. Olay bu yani.
Ben 4 yıla yakın süredir MSI Vigor GK70 Cherry Mx Red switchli klavyeyi kullanıyorum. Kuzenim askerdeydi, klavyeyi kendi evime sipariş etmiştim ve ikisini yan yana test ettim. Her ne kadar membran olsa da gerçek mekanik gibi hissettiriyordu.
Klavye yanımda olmadığı için tam gösteremiyorum, o nedenle şu videoya bakabilir misin? Sadece neyi kastettiğimi anlamanı istiyorum.
Ben 4 yıla yakın süredir MSI Vigor GK70 Cherry Mx Red switchli klavyeyi kullanıyorum. Kuzenim askerdeydi, klavyeyi kendi evime sipariş etmiştim ve ikisini yan yana test ettim. Her ne kadar membran olsa da gerçek mekanik gibi hissettiriyordu.
Klavye yanımda olmadığı için tam gösteremiyorum, o nedenle şu videoya bakabilir misin? Sadece neyi kastettiğimi anlamanı istiyorum.