Rampage MIRACLE-X1 7.1 Surround RGB Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklik | ITOPYA
Rampage MIRACLE-X1 7.1 Surround RGB Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile MIRACLE-X1 ITOPYA.COM'da

Bu sanırsam kablosuz, kablolu veya kablosuz fark etmez benim için. Bu bütçeye kablosuz almak sorun olur mu? Performans vb. açısından.Amazon.com.tr
Rampage yerine bunu al derim. 1500 lira rampage'e vereceğine havit'in bu kulaklığını alsan daha mantıklı olur.
Evet olur. Kopukluk yapabilir. Logitech G G435 öneririm ama bayağı bir aşıyor bütçeyi. Bence bu fiyata kablolu kullanın.Bu sanırsam kablosuz, kablolu veya kablosuz fark etmez benim için. Bu bütçeye kablosuz almak sorun olur mu? Performans vb. açısından.
Benim bütçemde kablolu önerebileceğiniz bir ürün var mı? Oyun oynuyorum video izliyorum aşırı kalite beklemem zaten. Hemen bozulmaması yeterlidir benim için.Evet olur. Kopukluk yapabilir. Logitech G G435 öneririm ama bayağı bir aşıyor bütçeyi. Bence bu fiyata kablolu kullanın.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html Hiç uzatmadan al geç.Benim bütçemde kablolu önerebileceğiniz bir ürün var mı? Oyun oynuyorum video izliyorum aşırı kalite beklemem zaten. Hemen bozulmaması yeterlidir benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.