Rampage Miracle-X2 vs Rampage Lunatic

Halaskar

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2019
Mesajlar
49
Arkadaşlar yeni bir kulaküstü kulaklık alcağım. Genelde CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynamaktayım. Düşündüğüm 2 ürün var bunlardan hangisini almalıyım veya bu fiyata yakın hangi kulaklığı önerebilirsiniz?

1. Kulaklık:
Rampage Miracle-X2 yeşil LED 7.1 Surround fiyatı: 109 TL

2. Kulaklık:

Rampage Lunatic 7.1 Surround metal Ultra kırmızı LED siyah profesyonel oyuncu kulaklığı fiyatı: 100 TL
 
Son düzenleyen: Moderatör:
herhangi bir kulaklık öneriniz varmı 130 tl'ye kadar?
klavyesini 1 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir problem görmedim.
Maalesef 130 Tl ye kaliteli bir şey öneremem bu dolar kuruyla mümkün değil bazen sıkıntı çıkarmıyor eski mousem da Rampagedi 3 sene kullandım en son bozuldu. Klavyelerindeki mekanik anahtarlar, membran yapıları çok dandik.
 
Önerebileceğim en ucuz kulaklık 300 TL den başlıyor. Biliyorum çok pahalı dolar kurundan dolayı üzgünüm dostum...
Peki soruyorum hem çok iyi bir 7.1 olup ışıklı bir kulaklık sizce bu parayı olabilir mi? Bunu kendinize sorun zaten ne alacağınıza karar verisiniz.
Katılıyorum ben de Steelseries Arctis 5 var. Işıklı ve 7.1 hala çok iyi bir 7.1 performansı yok. Ha sorarsanız güzel kulaklık 7.1i güzel ama mükemmel değil.
 
Peki soruyorum hem çok iyi bir 7.1 olup ışıklı bir kulaklık sizce bu parayı olabilir mi? Bunu kendinize sorun zaten ne alacağınıza karar verisiniz.
tabiki çok iyi olamaz . zaten bu fiyatlarada bulunmaz fakat fiyat performans ürünü olarak soruyorum. Sonuçta oyunlarda kullanacağımı belirtmiştim.Oyunlarda da 7.1 varken stereo devrinin kapandığını düşünüyorum.Sharkoon RUSH ER3 den bir-iki tık daha iyi ne önerebilirsiniz? teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı