Rampage monitor 15-20 dakikada bir açılıp kapanıyor

Baby Driver

Centipat
Mrb.
Ekran kartim MSI 1660SUPER.
Monitor 27" 144Hz 1ms Rampage.

Ekran bir anda gidip 3 5 sn sonra geri geliyor. Google Chrome'da da yapiyor oyunda da.
Bazen hic yapmiyor saatlerce anlayamadim bir turlu. Baglanti olarak HD ve DisplayPort'la da denedim sorun ayni.
Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS 21.5 Inc VP228QG FreeSync monitörüm var. AMD yazılımdan FreeSync açınca aynı bu sorun oluyor oyuna girince ekran sürekli gidip geliyordu kapatınca düzeldi.

Simdi tv e bagladim gitme olmuyor hdmi kablo ile ama 6
Burada farklı kablolar ile denediğinizi kastediyorsunuz değil mi? Dönüştürücü vs. kullanmadınız.
Bir de başka bir monitörde veya TV'de(mümkünse farklı bir kablo ile) denedikten sonra sonucu yazabilir misiniz?
0hz tabiki
Smdi geri baglayp vsync i kaapaticam bakalm yazarm sonucu ins duzelir
Sorun devam ediyor 1 saat filan gene monıtordfe oyun oynadım bır sıkıntı olmadı. sımdı google chrome a geldım sureklı gıdıp geliyor. Bilgisayarı taktım tv e full hdde oyun fln oynadım nette gezdım kapanma olmadı. Başka ne yapabilirim

Son düzenleme:
Son cümlenizden hiçbir şey anlamadım maalesef. TV'de aynı kablo ile kullanırken sorun yaşadınız mı, yaşamadınız mı?

tvde hdmi kablo ile baglandım. 60hz de sorun olmadan kullandım.
geri monitor e bagladım 144hz e aldım (display portla bagladım )
Gsync i kapattım 30dk oyun oynadım sorun olmadı daha sonra google chrome a dondum ve tekraar basladı. genelde tekerlekle assagı ınıp cıkarken oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı