Rampage monitor 15-20 dakikada bir açılıp kapanıyor

Baby Driver

Centipat
Mrb.
Ekran kartim MSI 1660SUPER.
Monitor 27" 144Hz 1ms Rampage.

Ekran bir anda gidip 3 5 sn sonra geri geliyor. Google Chrome'da da yapiyor oyunda da.
Bazen hic yapmiyor saatlerce anlayamadim bir turlu. Baglanti olarak HD ve DisplayPort'la da denedim sorun ayni.
Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi monıtor ayarlarından over drıver ve mprt dıe 2 ayar vardı onları kapattım 20dakıkakıdr kapanma yok. gene kapanırsa 60hzde deneyıp soyleceggım sıze.

bırde soyle bır durum var monıtorun adaptoru kendı adaptoru degıl aynı voltaj ve amper degerlerınde farklı bır adaptor kullanıyorum o yuzden olabılır mı?

Evet, bu adaptör mevzusu kafa karıştırıcı. Öyle bir ihtimal var. Ama önce monitörde bi sorun çıkmamasını sağlamayı deneyin, ondan sonra değerlendirelim.

Son durum nedir?

Monitorde bi sorun cikmamasini saglamayi deneyelim derken tam anlayamadim.

Yaklasik 20dakika oldu henuz kapanmaya yok bekliyorum

Ilgilenip yardimci oldugunuz icinde tesekkur ederim umarım ustesinden gelebiliriz

Yani devam eden bir sorun yoksa ihtimalleri azaltalım demek istiyorum. Mesajlar faydalı oluyorsa beğenebilir, sorununuz çözüldüyse de en iyi cevap olarak işaretletleyebilir veya konuyu "çözüldü" şeklinde raporlayabilirsiniz. İyi sosyaller. :D

adım adım anlatayım

Sistemi hdmi ile 60hz tv e bagladım sorun cıkmadı
monitoru hdmi ile digiturk bagladım sorun cıkmadı

sistem ve monitoru hdmi ve display port kablolar ile her mhzde denedim sorun cıktı

nvdia ekrandan gsync ı kapatıp actım monıtor ayarlarından ordakı secenklerı degıstırdım gene sorun olmaya devam ettı

su an yaklasık 1 saatır hıc kapanma olmadı ama ondan once 20dkde 4 kere fılan oldu.

monıtorun orgınal adaptoru sehır dısında kaldı bende burdan bır adaptor aldım aynı voltaj ve amper degerlerıne sahıp onunla kullanıyorum sorun ordan kaynaklanıyor olabilir mi?
Hangi durumda sorun çözülmedi? Monitör 144 Hz başka bir kablo ile denediğinizde mi?
TV'de denediğinizde sorun çıkmış mıydı?

Ustte ozetledim. Ne dersin hocam ?
Monitöre de 60 Hz ayarlanacak şekilde bağlayabilir misiniz?

Hocam 60hzdede denedim gene kapanma oldu ama 144 e gore cok daha az kapaniyor
Monitor u iade ettim sorun cozuldu kalan her seyi denedim. Tesekkufler vakit ayirdiginiz icin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı