Rampage mouse pad alınır mı?

B A T U H A N

Hectopat
Makaleler
1
Selam.
Şoka gelecek olan Rampage X-jammer mouse pad alınır mı?
29, 95TL ve 70x30 boyutlarında.

Halihazırda SteelSeries mousepadim var sadece mouse için. X-jammeri klavye için kullanmayı düşünüyorum.

Büyük ihtimalle yarın alacağım, sizce değer mi? Sizin de yorumlarınızı almak istedim.

İyi geceler, iyi sosyaller!

Memnun musunuz malzeme kalitesinden?

Evet zaten parasına göre iyi ben çok sevdim. Vodafone üyeliğim olduğu için Trendyol'dan ilk alışverişe 40 TL cüzdan kodu veriyor. Onunla aldım. Memnunum gayet güzel. Kampanya hala devam ediyor olabilir bir bakın derim. (eğer Vodafone hattınız varsa )

Selam.
Şoka gelecek olan Rampage X-jammer mouse pad alınır mı?
29, 95TL ve 70x30 boyutlarında.

Halihazırda SteelSeries mousepadim var sadece mouse için. X-jammeri klavye için kullanmayı düşünüyorum.

Büyük ihtimalle yarın alacağım, sizce değer mi? Sizin de yorumlarınızı almak istedim.

İyi geceler, iyi sosyaller!

Şok'ta ki alınmaz kenarları dikişli değil bu nedenle soyulabilir mesela bende de dikişsiz mouse pad var çok soyuldu.

Cüzdan kodunu nasıl aldınız?

Vodafone yanımda giriş yap > avantajlar > fırsatlar dünyası > oradaki fırsatların bir tanesinde var > kodu gör diyorsun ve bir yere yazıyorsun çünkü tekrar açamıyorsun o kodu > trendyola girip alışveriş yapıyorsun sonra o kodu yazıyorsun 40 TL yükleniyor birkaç gün içinde. Ve de haftalık 15 GB hediye ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı