Rampage mouse pad yıkanır mı?

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Tam model falan bilmesemde aynı bunun gibi bir mouse padim var.
4 yıldır kullandığım için alt tarafındaki kırmızılık kapkara oldu ve kötü kokuyor. Arada bir ıslak mendille silsemde koku ve karaltı gitmiyor. Çamaşır makinesında yıkasam bir sorun olur mu? Kenarları dikişli olduğu için bir şey olmaz diye düşünüyorum fakat yine de yıkamalı mıyım bilmiyorum.

Tam model falan bilmesemde aynı bunun gibi bir mouse padim var.
4 yıldır kullandığım için alt tarafındaki kırmızılık kapkara oldu ve kötü kokuyor. Arada bir ıslak mendille silsemde koku ve karaltı gitmiyor. Çamaşır makinesında yıkasam bir sorun olur mu? Kenarları dikişli olduğu için bir şey olmaz diye düşünüyorum fakat yine de yıkamalı mıyım bilmiyorum.
Hocam ben çok kirlendiğini düşündüğüm zaman elimde yıkıyorum. Yıkamadan kaynaklı sorun yaşamadım. Kullandığım mousepad Steelseries QcK.

Ben makineye attığımda esneyip bir daha eski haline gelmemesinden korkuyorum. Elinimde yıkasam sabunun zarar verme ihtimali var mıdır?

Yeni bir mousepad al bence, 3-4 yılda o mousepad'in hissiyatı ve kayganlığı düzenli yıkamadığın için berbat hale gelmiştir zaten.

Öneri istersen:
Kokması dışında bir sorunu yok.
Bulaşık deterjanı ile yıkıyorum ben, sonra da asıyorum dışarıya güneşte kuruyor.:D Çamaşır makinesine atılmaz çorap değil bu, yıpranabilir.😁
Çamaşır suyu rengini açar mı? Bugün sabunla yıkamayı deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı