Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #21 Haggis dedi: Hocam sizi de yordum ancak bütçemi arttırırsam Rampage atom mu alayım Redragon Kumara mı atomun kronik sıkıntısı var mı çünkü çok sevdim rapage atomu Genişletmek için tıkla... Rampage alırsan uzun süre kullanamazsın zaten sen Rampage'in düşük fiyatlara nasıl çok özellikli ürün çıkardığını sanıyorsun? En dandik malzeme kullanarak her özellikten koyuyorlar.
Haggis dedi: Hocam sizi de yordum ancak bütçemi arttırırsam Rampage atom mu alayım Redragon Kumara mı atomun kronik sıkıntısı var mı çünkü çok sevdim rapage atomu Genişletmek için tıkla... Rampage alırsan uzun süre kullanamazsın zaten sen Rampage'in düşük fiyatlara nasıl çok özellikli ürün çıkardığını sanıyorsun? En dandik malzeme kullanarak her özellikten koyuyorlar.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #22 Haggis dedi: Hocam sizi de yordum ancak bütçemi arttırırsam Rampage atom mu alayım Redragon Kumara mı atomun kronik sıkıntısı var mı çünkü çok sevdim rapage atomu Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Redragon Kumara alın hocam. Bu fiyatta Rampage ürün görürseniz zaten direk siteyi kapatın başka ürüne bakın.
Haggis dedi: Hocam sizi de yordum ancak bütçemi arttırırsam Rampage atom mu alayım Redragon Kumara mı atomun kronik sıkıntısı var mı çünkü çok sevdim rapage atomu Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Redragon Kumara alın hocam. Bu fiyatta Rampage ürün görürseniz zaten direk siteyi kapatın başka ürüne bakın.