Az daha çıkıp bunu almanız kat kat daha mantıklı olur:850 900'e çıkabilirim.
Az daha çıkıp bunu almanız kat kat daha mantıklı olur:
Royal Kludge RK61 Triple Mode Mechanical Keyboard 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Only US$62.99. Royal Kludge RK61 Triple Mode Mechanical Keyboard is a 2.4Ghz Wireless or Bluetooth or Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard with Software for Mac or Win. It features a unique design, durable construction, and advanced technology to provide you with an excellent gaming...www.banggood.com
Alırken Türkiye direkt posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.
Royal Kludge RK61 Triple Mode Mechanical Keyboard 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Only US$62.99. Royal Kludge RK61 Triple Mode Mechanical Keyboard is a 2.4Ghz Wireless or Bluetooth or Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard with Software for Mac or Win. It features a unique design, durable construction, and advanced technology to provide you with an excellent gaming...www.banggood.com
Alırken Türkiye direkt posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.
Sizin attığınız Hotswap bile değil. Onu almanızı önermem. Benim attığım hem Wireless hem de Bluetoothlu. Hotswap olursa klavye switchi bozulursa kolayca çıkarıp yenisini takabilirsiniz.Peki bunun kupon kodu var mı?
Bu nasıldır.Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Only US$46.99. Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard is a 61-key bluetooth 5.0 and wired dual mode RGB gaming keyboard. It features a compact design, durable construction, and customizable lighting effects. Get the perfect gaming experience with this mechanical keyboard!www.banggood.com
Bana Bluetooth gerekmiyor kablolu olarak kullanacağım o yüzden bu daha uygun fiyata geliyor hızlı kargo ile.
Kullandınız mı önceden nasıl bir ürün benim de dikkatimi çektiAz daha çıkıp bunu almanız kat kat daha mantıklı olur:
Alırken Türkiye Direkt Posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.
RK61´in yeni modeli mi? Hayır kullanmadım ama ürünün özellikleri gerçekten güzel. Hotswap yapmışlar, Wireless modu da eklemişler. Gerçekten güzel bir klavye olmuş. 1000 TL´ye rakipsiz diyebilirim. Modlama gibi hayaller yoksa Razer Huntsman Mini daha mantıklı olacaktır.Kullandınız mı önceden nasıl bir ürün benim de dikkatimi çekti
RK61´in yeni modeli mi? Hayır kullanmadım ama ürünün özellikleri gerçekten güzel. Hotswap yapmışlar, Wireless modu da eklemişler. Gerçekten güzel bir klavye olmuş. 1000 tl´ye rakipsiz diyebilirim. Modlama gibi hayaller yoksa Razer Huntsman mini daha mantıklı olacaktır.
Sen Parvus al geç. Ya da 550 TL'ye TKL var.Abi bütçem düştü ya 700 TL oldu.
Sen parvus al geç. Ya da 550 TL'ye TKL var.
Sen parvus al geç. Ya da 550 TL'ye TKL var.
@araba almak istiyom Rampage ghost modeli Parvus'un TKL olanı bir bakın derim. Ayrıca 50 TL'lik kupon da var:
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou Fiyatı - Trendyol
Rampage Kb-r136 Ghost Beyaz Type-c Bağlantılı Rgb Puding Tuşlu Haylou Red Switch Us Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl