Rampage Parvus alınır mı?

850 900'e çıkabilirim.
Az daha çıkıp bunu almanız kat kat daha mantıklı olur:

Alırken Türkiye Direkt Posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.

Alırken Türkiye direkt posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.

Peki bunun kupon kodu var mı?

Alırken Türkiye direkt posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.

Bu nasıldır.

Bana Bluetooth gerekmiyor kablolu olarak kullanacağım o yüzden bu daha uygun fiyata geliyor hızlı kargo ile.

Peki bunun kupon kodu var mı?

Bu nasıldır.

Bana Bluetooth gerekmiyor kablolu olarak kullanacağım o yüzden bu daha uygun fiyata geliyor hızlı kargo ile.
Sizin attığınız Hotswap bile değil. Onu almanızı önermem. Benim attığım hem Wireless hem de Bluetoothlu. Hotswap olursa klavye switchi bozulursa kolayca çıkarıp yenisini takabilirsiniz.

Alırken Türkiye Direkt Posta´yı seçin bu sayede verginiz ödenir ve hızlı gelir ürününüz.
Kullandınız mı önceden nasıl bir ürün benim de dikkatimi çekti

Kullandınız mı önceden nasıl bir ürün benim de dikkatimi çekti
RK61´in yeni modeli mi? Hayır kullanmadım ama ürünün özellikleri gerçekten güzel. Hotswap yapmışlar, Wireless modu da eklemişler. Gerçekten güzel bir klavye olmuş. 1000 TL´ye rakipsiz diyebilirim. Modlama gibi hayaller yoksa Razer Huntsman Mini daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
@araba almak istiyom Rampage ghost modeli Parvus'un TKL olanı bir bakın derim. Ayrıca 50 TL'lik kupon da var:

Ama şimdi ekipmanlarım siyah beyazla uyumlu olmaz ve Custom yapmaya uygun istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı